23948sdkhjf

Tommerup Heilskov indtager Design museum Danmark i København

| Medlemsnyhed | Indrykket af Tommerup Heilskov ApS

En udstilling om Fremtidens Design.

 

Lige nu arbejder designere verden over på at løse nogle af verdens globale udfordringer. De tænker radikalt og kreativt og lader sig guide af både fornuft og følelse. De tænker sig ind i de fællesskaber, hvis liv de vil forbedre og kigger andre sted hen end tidligere. I den forbindelse er der en udstilling på Designmuseum Danmark "The future is present" 19. juni 2022 – 01. juni 2023.

BeyondLife  urnen er med på denne udstilling.  Urnen er designet af Pia Galschiøt Bentzen, håndsamlet og produceret på Tommerup Heilskov, som i øvrigt også er eneforhandler af urnen. Det er flot at repræsentere en så unik urne i toppen af dansk design og fremtidens udvikling

BeyondLife

FREMTIDENS UDFORDRINGER 

Klimakrise, flygtningestrømme, overvågning og pandemi. Der skal ske noget, og det skal gå hurtigt. Vi skal bruge vores ressourcer smartere og skrue ned for forbruget. Vi skal dele det, vi har, mere ligeligt, og sikre at alle har noget at skulle have sagt. Revolutionen er ved at tage form, men hvordan ser vores verden egentlig ud om 10 år? Eller om 20 år?

Udfordringerne og mulighederne er mange. Spørgsmålet er hvilken verden vi gerne vil have. De valg vi træffer og det som bliver designet nu, vil forme vores fremtid. Men hvad er godt design i fremtiden?

THE FUTURE IS PRESENT har tre hovedtemaer: Human, Society og Planet+. Temaerne præsenterer forskellige spørgsmål, fremtidsscenarier, designeksempler og installationer – hvor nogle er løsningsorienterede, mens andre er mere spekulative.

 Udstillingen stiller flere spørgsmål end den giver eksakte svar og giver os mulighed for at undre os og reflektere over, hvilken fremtid vi ønsker. Et afrundende tema ”Shaping the Future” viser med udgangspunkt i museets egen samling eksempler på tidligere tiders visionære design, der med afsæt i sin samtids tanker og idealer har påvirket udviklingen og udformningen af vores verden.

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Tommerup Heilskov ApS

Krengerupvej 84
5620 Glamsbjerg
Danmark
Tommerup Heilskov ApS

Send til en kollega

0.062