23948sdkhjf

Varelift øger sikkerheden hos DermaPharm

| Medlemsnyhed | Indrykket af TRANSLYFT A/S

Da de skulle flytte personlige plejeprodukter fra stueetagen til første sal, havde den danske virksomhed DermaPharm brug for en sikker metode. En varelift var den rette løsning.

DermaPharm er et velkendt mærke inden for personlig pleje. De producerer både deres egne mærker og private label-produkter. Mange produkter som f.eks. lotioner, shampoo, solbeskyttelse og hånddesinfektionsmidler skal leveres til supermarkederne i displays, der er klar til at blive udstillet i butikken, efter at de er blevet fremstillet.

Pakkeområdet for disse displays findes på første sal i deres nye lagerfaciliteter. Derfor havde de brug for en måde at flytte paller med produkter fra fabriksgulvet til første etage og ned igen.

En stablerbaseret løsning blev oprindeligt foreslået, men det ville være en usikker løsning på grund af risikoen for, at produkterne faldt ned fra pallerne, og det ville også sænke produktiviteten hos pakkepersonalet i stueetagen.

Løsningen fandt DermaPharm i samarbejde med Translyft, der foreslog en varelift fra Hidral til at fragte produkter op og ned i sikker stil. 

Du kan læse meget mere og se flere billeder fra casen her: DermaPharm case  eller se andre cases om løfteløsninger her.

Medlemsnyhed

Indrykket af
TRANSLYFT A/S

Aalborgvej 321
9352 Dybvad
Danmark
TRANSLYFT A/S

Send til en kollega

0.079