23948sdkhjf

Bilstrup Karosseri vokser og digitaliserer

| Medlemsnyhed | Indrykket af Erhvervshus Midtjylland

Med hjælp fra Erhvervshus Midtjylland har Bilstrup Karosseri fået tilskud fra SMV:Digital til at opdatere regnskabssystemet og gå fra papir til digitale løsninger.

Ordrebogen er fyldt til bristepunktet. Det er ikke muligt at klemme mere arbejde ind foreløbig hos Bilstrup Karosseri i Viborg, hvor de 18 medarbejdere bygger lastbiler op efter kundernes ønsker. Bl.a. de mange kranbiler fra Stark, der suser rundt i landet.

Siden Brian Astrup Jensen overtog virksomheden for knap et år siden, er antallet af medarbejdere vokset. Og ligesom mange andre virksomhedsejere leder den nye ejer med lys og lygte efter arbejdskraft. Endnu en medarbejder er på vej, men der er brug for flere.

Og når opgaverne står i kø, er det særligt vigtigt at effektivisere arbejdsgangene, og det er Brian Astrup Jensen i fuld gang med.

”Virksomheden har et godt navn og er kendt for rigtig godt håndværk, men trænger lidt til modernisering især på det administrative. Derfor vidste jeg, at jeg gerne vil udvikle den, og så Erhvervshus Midtjylland som en god mulighed for at søge hjælp og evt. penge fra puljer”, siger Brian Astrup Jensen.

Hjælp til ansøgningsprocessen
Han ejer et par andre virksomheder, og derfra kendte han Erhvervshus Midtjylland. Og efter vejledning fra virksomhedskonsulent Leo Ravn-Nielsen har Brian Astrup Jensen søgt puljen SMV:Digital og fået tilskud til at digitalisere Bilstrup Karosseri.

”Jeg fortalte Leo, hvad jeg gerne vil med virksomheden. Han var rigtig god til at byde ind med de muligheder, erhvervshuset har for at hjælpe og foreslog at søge SMV:Digital, og han har også hjulpet mig i ansøgningsprocessen”, understreger Brian Astrup Jensen.

Regnskabssystemet trænger til en opdatering, og at han vil også gerne have et digitalt timeregistreringssystem fremfor et på papir.

”Jeg har fået hjælp til at få analyseret, hvad vi har brug for, ligesom den ekstern rådgiver er kommet med forslag til hvilket it-system, jeg skal vælge. Og det er vigtigt, at jeg vælger det helt rigtige til os, så hjælpen udefra giver god mening til denne proces”, påpeger Brian Astrup Jensen.

Overblik og relevante tilbud
Han satser på at blive ved med at trække på Erhvervshus Midtjylland.

"De er meget løsningsorienterede, og de kan tilbyde mig mere i takt med, at Bilstrup Karosseri udvikler sig. Erhvervshuset har overblikket, og Leo føles som en kontaktperson, der hjælper mig med at sortere, hvad der er relevant for mig”, understreger Brian Astrup Jensen.

Det er afgørende for ham, for midt i travlheden kniber det med at få fulgt op på den slags.

”Der går let drift i den, hvor jeg har snuden i plovsporet. Men heldigvis ringer de fra erhvervshuset og trækker mig lidt væk fra sporet og får mig til at kigge op, og det er rigtig godt”, siger han.

Book uforpligtende møde
Uanset branche og hvad enten du har brug for sparring om strategi, salg, markedsføring, kapital, eksport, grøn omstilling, digitalisering eller noget helt andet, er vi klar til at hjælpe. 

Det er både gratis og uvildigt - og koster kun din tid. 

Book et møde her

Medlemsnyhed

Indrykket af
Erhvervshus Midtjylland

Åbogade 15
8200 Aarhus N
Danmark
Erhvervshus Midtjylland

Send til en kollega

0.078