23948sdkhjf

GUIDE: Sådan vælger du det rigtige arbejdstøj

| Medlemsnyhed | Indrykket af J. A. K. Workwear A/S

Når du skal købe arbejdstøj er der mange ting du skal overveje. Det skal passe ordentligt, sidde behageligt, være praktisk, beskyttende og alt sammen til en fair pris.

Det kan hurtigt blive en uoverskuelig proces. I denne artikel har vi samlet nogle gode råd når du skal købe arbejdstøj.

Pasform
Du vil ofte gå i dit arbejdstøj i mange timer af gangen, derfor er det essentielt at tøjet sidder som det skal. For stort eller for småt arbejdstøj kan være en irritation eller i værste fald en fare for dig og dine kollegaer. Det gælder især for stort eller løst siddende tøj hvis du arbejder med løbende maskineri.
Laver du opgaver som kræver god mobilitet er arbejdstøj med stretch en klar fordel. Det vil sikre at dit arbejdstøj arbejder med dig, og ikke imod dig.

Praktisk
Det er vigtigt at du overvejer hvilke funktioner dit workwear skal udføre. Skal der være plads til knæpuder i bukserne, og hvor mange lommer har du brug for? Skal tøjet hjælpe dig med at holde på varmen, eller komme af med den? Brug en smule tid på at overveje præcis hvilke krav du har til dit arbejdstøj, det vil spare dig tid og penge i sidste ende.

Pris
Prisen er selvfølgelig vigtig når du skal ud og købe nyt arbejdstøj. Her er det igen vigtigt at vide hvilke krav dit arbejdsbeklædning skal leve op til. Skal det holde i et eller fem år? Det er oftest billigere at købe kvalitet som holder, end det er at købe billigt og skifte det ud ofte.

Som indkøber
Sidder du og køber arbejdstøj for en virksomhed er det vigtigt at du kan sætte dig ind i disse problemstillinger. Inddrag hurtigst muligt slutbrugeren af arbejdstøjet i processen. De kan give dig ideer og feedback du måske ikke havde overvejet.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
J. A. K. Workwear A/S

Energivej 11
6700 Esbjerg
Danmark
J. A. K. Workwear A/S

Send til en kollega

0.094