23948sdkhjf

En klimaaktivist in action: Try Hard

| Medlemsnyhed | Indrykket af Bureau Veritas

På Bureau Veritas Kick Off 2022 fortæller Anders Morgenthaler og Anne Ahn Lund meget mere om, hvordan både dansk filmproduktion og erhvervslivet generelt kan blive mere klimaorienteret.

Mange kender nok Anders Morgenthaler fra de striber, som han har udviklet sammen med Mikael Wulff under navnet Wulffmorgenthaler, men han er også meget andet. Forfatter. Filminstruktør. Tv-vært. Bare for at nævne nogle få af de ting, han har beskæftiget sig med. Derudover er han også en glødende klimaaktivist.

Da han udviklede TV-komedieserien Try Hard, som er lanceret i 2021 på Viaplay, var det derfor helt afgørende, at den blev produceret så klimavenligt som muligt. Derfor ansatte han Anne Ahn Lund som bæredygtighedskonsulent på produktionen, og sammen lykkedes det dem at reducere CO2-aftrykket med 50% i forhold til en konventionel produktion.

Hør meget mere om, hvorfor klimaet skal på dagsordenen, og få Anders Morgenthalers bud på, hvordan både dansk filmproduktion og erhvervslivet generelt kan blive mere klimaorienteret – ikke bare i ord, men også i praksis. Bliv også inspireret til, hvordan vi alle som forbrugere har en stemme i klimadebatten – ikke mindst med klimaorienterede indkøb og handlinger.

Udover Anders Morgenthaler kan du se frem til høre virksomheder som DSV A/S, Blue Water Shipping A/S og Kompan A/S fortælle om deres erfaringer, mål og ambitioner inden for bæredygtighed og cybersecurity torsdag den 11. august 2022 i Messe C i Fredericia.

Det overordnede tema for Bureau Veritas Kick Off 2022 er Shaping a World of Trust, og fælles for dagens oplægsholdere er, at de alle taler ind i emnerne bæredygtighed og cybersecurityLæs mere om oplægsholderne og gå på opdagelse i dagens program.

Tilmeld dig...

Medlemsnyhed

Indrykket af
Bureau Veritas

Oldenborggade 25-31, 7000 Fredericia
Vesterbrogade 149, 1620 København V
Bavnehøjvej 5, 1. sal, 6700 Esbjerg
7000 Fredericia
Danmark
Bureau Veritas

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.094