23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Middelhavslook: ABS-kanter med pinjedekoration fra Ostermann

Ostermann leverer ABS-kanter med pinjedekoration i mange forskellige varianter – ud over den klassiske udgave fås en lang række andre farver og strukturer.

Tidligere blev pinjetræ traditionelt set brugt til masterne på store skibe. Nu tilfører det hjemmet et Middelhavs-inspireret præg med sin varme træfarve og udpræget kontrastfyldte struktur. Det er dog ikke helt let at forarbejde det bløde træ med mange harpiksindeslutninger. Det problem undgås med dekorationsoverflader af høj kvalitet, og man opnår både et naturligt udseende og en naturtro tekstur. Hos Ostermann finder snedkere og tømrere de ABS-kanter, der passer til. Spektret går fra naturlig lys pinjedekor til næsten hvide toner samt grå, brune og også sorte prægninger. Se hele udvalget under søgeordet "#Highlights06" på Ostermanns hjemmeside www.ostermann.eu.

 Middelhavsvarme: Fano Pine nature

Pinje, der også kaldes italiensk fyr, middelhavsfyr eller paraplyfyr efter sin ydre form, er en underart af fyrretræet og er dens lyseste repræsentant. Den gullige tone giver træet en varm og elegant udstråling. Strukturen træder tydeligt frem mod den lyse grundtone. Dette skaber et kontrastrigt farvespil, som giver det elegante nåletræ et rustikt præg. Ostermanns kant Fano Pine nature træstruktur lægger sig tæt op ad pinjetræets naturlige udseende. Og ikke blot det: ABS-kantens "træstruktur" føles også stort set som det ægte træ.

 Et tip: Plade og kant i pinjelook gør sig særligt godt i kombination med hvide møbelelementer.

 Skandinavisk kølighed: White Loft Pine og Jacobsen Pine blue

Den smukke pinjestruktur er ekstremt alsidig og er på ingen måde kun noget for fans af middelhavsstilen. Er man ude efter skandinavisk-klare linjer, er ABS-kanten White Loft Pine træstruktur en endnu lysere dekoration med hvid grundtone, som går særligt godt til pastelfarver eller maritime blå toner. Vil du gerne sætte en sart blå farve på selve kanten, er ABS-kanten Jacobsen Pine blue træstruktur velegnet. Den har grå og køligt blå årer, som på harmonisk vis supplerer hinanden. Perfekt til skandinavisk design!

 Mørk hygge: Jacobsen Pine black og Silver Pine træstruktur

Mørkere – men på ingen måde mindre hyggeligt. Kombineret rigtigt giver mørkt træ en stilfuld indretning uden at virke trykkende. Den sorte kant Jacobsen Pine black træstruktur lettes af de grå og brune linjer. På den måde forbindes de mørke møblers elegance med hyggen i naturtro trædekorationer. ABS-kanten Silver Pine træstruktur tilbyder en noget lysere variant med en fint struktureret grunding.

 Fra Europa til Amerika: Ponderosa Pine

Ud over det middelhavsinspirerede pinjetræ tilbyder Ostermann også en "oversøisk" dekorationsvariant. ABS-kanten Ponderosa Pine træstruktur har sit navn fra Ponderosa Pine, den amerikanske pendant til fyrretræet fra Middelhavslandene. Kanten har en gråbrun farve med typisk kraftig struktur. Dens rustikke udseende passer perfekt til brune Ponderosa-overflader med årringe og knaster. Farvemæssigt passer den godt sammen med varme og mørke farver, som en kraftig bordeauxrød eller en dyb grangrøn.

 Overblik over service hos Ostermann

  • Kanter i alle længder fra 1 meter
  • Kanter i alle bredder op til 100 mm
  • Kanter i forskellige tykkelser
  • Kanter af ABS, melamin, acryl, aluminium og ægte træ
  • Airtec kanter klar til forsendelse på kun 2-4 hverdage
  • Laser kanter klar til forsendelse på kun 2-4 hverdage
  • Kanter efter ønske med smelteklæberbelægning
  • Største pladesamling i Europa med 150.000 tilordninger
  • Største kantsortiment i Europa
  • Alle lagervarer, som bestilles inden kl. 16, afsendes allerede samme dag

Om Ostermann

Vi vil gerne understøtte vores kunder i håndværksbranchen og inden for møbelproduktion så perfekt som muligt med service, udvalg og tempo. Derfor får du ikke kun Europas største kantsortiment hos os, men også tekniske profiler, grebsprofiler eller LED-profiler til belysning af moderne møbler. Særligt populært er vores sortiment af værkstedsartikler, klæbemidler og rengøringsmidler. Alene til vores kerneprodukt – møbelkanten – tilbyder vi en række forskellige services og forædlinger, som levering af mindstemængder fra 1 meter eller påføring af et særligt tilpasset funktionslag til moderne nulfuge-teknologier. Og da vi ved, hvor vigtigt tempoet er i håndværksbranchen, afsendes alle lagerartikler, som er bestilt inden kl. 16, allerede samme dag.

Rudolf Ostermann GmbH
Schlavenhorst 85
46395 Bocholt
Tyskland
CVR nummer: DE153289251

Kontaktperson

Send til en kollega

0.063