23948sdkhjf

Hvor hurtigt er du up'n'running med EDGECAM?

| Medlemsnyhed | Indrykket af EDGE-TEAM A/S

Når du har investeret i et CAM-system, vil du naturligvis gerne i gang så hurtigt som muligt. Du har sikkert set frem til at optimere din produktion, implementere nye arbejdsmetoder og bearbejdningsstrategier og få sat skub i din vækst.

Hvor lang tid tager det egentlig at kunne mærke CAM-systemet i din produktion?

Det kommer an på kompleksiteten af din bearbejdning og på den person, der skal arbejde i CAM-systemet. Hvis emnet ikke er super komplekst, og du har en medarbejder, der synes, at det er fedt at lære at arbejde i EDGECAM, kan du være klar allerede efter første gang, han/hun har været på kursus – også selvom medarbejderen ikke har noget CAM-erfaring. Hos Edge-Team har de en lang række forskelligartede kurser og rådgivningsbesøg, alt afhængig af din produktion og dine behov. 

Er jeres emner mere komplekse, kan det selvfølgelig være en lidt længere proces at komme helt i gang. Sværhedsgraden af kodning følger med kompleksiteten af bearbejdningen. Men efter én uge, er du allerede godt kørende!

Edge-Teams CAM-eksperter kan hjælpe dig hele vejen fra overvejelserne om implementering af CAM til du skal have kursus i, hvordan du kan bruge dit nye CAM-system, eller hvis du ønsker kurser for at forbedre dig endnu mere. 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
EDGE-TEAM A/S

Muslingevej 38
8250 Egå
Danmark
EDGE-TEAM A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.094