23948sdkhjf

Account Manager - B2B salg og rådgivning

| Medlemsnyhed | Indrykket af EDGE-TEAM A/S

Brænder du for en stærke relation til dine kunder, hvor du kan få lov til at sælge software, konsulentydelser og 3D Print løsninger, som er med til at udvikle danske industrivirksomheder?

Account Manager – B2B salg og rådgivning til udviklings- & produktionsvirksomheder

Brænder du for en stærke relation til dine kunder, hvor du kan få lov til at sælge software, konsulentydelser og 3D Print løsninger, som er med til at udvikle danske industrivirksomheder? Vil du være en del af et solidt team med teknisk stærke kollegaer, som er klar til at støtte dig i dit daglige salgsarbejde?

Vi søger den selvstændig og udadvendt Account Manager. Med en proaktiv tilgang får du ansvar for at opsøge både nye og eksisterende kunder, hvor du skal rådgive om samt sælge vores løsninger.

Du har erfaring med at skabe salgsmuligheder og konvertere med fokus på kundens behov. Det er en fordel, hvis du forstår dig på SaaS-løsninger og har indsigt i salgsprocessen til udviklings-/produktionsvirksomheder

Vi forestiller os, at:

-        Du kan planlægge din egen salgsdag og er struktureret for at nå dine mål

-        Du kommer med god B2B erfaring og succes fra tidligere salgsstillinger

-        Du har nemt ved at tale med både beslutningstagere og tekniske specialister

-        Du har erfaring med projekt-, værdibaseret og løsningsorienteret salg

Som ansvarlig for hele salgsprocessen, skal du arbejde selvstændigt med alt fra opsøgende salg, kundekontakt, forhandling og opfølgning. Du kommer til at sælge både software, udviklingsprojekter, 3D Print løsninger samt serviceaftaler.

Hvem er vi?
Edge-Team er blandt de førende virksomheder i Danmark inden for CAD/CAM helhedsløsninger, vores kunder er produktionsvirksomheder og udviklingshuse i hele landet, som benytter software til produktdesign, konstruktion, pladebearbejdning og CNC bearbejdning.

Vi tilbyder
Hos Edge-Team får du en fri og uhøjtidelig omgangstone og et selvstændigt job med stort ansvar. Vi er et godt team, hvor det sociale vægtes højt. Vi afholder løbende sociale arrangementer og har en årlig fælles skitur.

Din arbejdsplads bliver vores kontor i Egå eller Odense. Stillingen er fuldtid.

Lyder det interessant?
Send dit CV og din ansøgning til job@edge-team.com, mrk. ”Account Manager”

Vi vurderer løbende indkomne ansøgninger, så send din ansøgning snarest. Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Lis-Linette Knoth Grand på 70 200 392


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
EDGE-TEAM A/S

Muslingevej 38
8250 Egå
Danmark
EDGE-TEAM A/S

Send til en kollega

0.203