23948sdkhjf

Akustikpaneler: Acoustics by Horneman

| Medlemsnyhed | Indrykket af DLH A/S

Den seneste produktnyhed fra DLH er akustikpaneler, der kan monteres som en dekorativ og lydforbedrende løsning på alt fra lofter og vægge til sengegavle og barfronte.

Acoustics By Horneman-panelernes bløde kanter giver dem et varmt, organisk og nordisk udtryk, og panelerne er dækket af en UV-bestandig folie, der sikrer, at hverken sollys eller rengøring får farverne til at ændre sig eller falme. Dette gør dem særligt relevante for barer, restauranter, kontorer, hoteller og andre lignende steder med krav om hyppig rengøring. Det sorte, lydabsorberende materiale er baseret på blandt andet upcyclede plastflasker i 100% polyester.

Panelerne fra Acoustics by Horneman er ikke bare designet i Danmark men også produceret her i landet, hvilket betyder, at klimaaftrykket er ganske lille i forhold til, hvis de samme paneler blev produceret i Østen og sidenhen fragtet til Danmark.

Panelerne lanceres i seks varme naturfarver (røget eg, valnød, olieret eg, sort eg, grå eg og lys eg), så I kan sætte jeres eget personlige præg på indretningen, og er superenkle og hurtige at installere, da de kan skrues direkte op på væggen eller opsættes med montagelim.

Ønsker I vareprøver eller yderligere informationer, ser vi frem til at modtage en mail fra jer på dlhdk@dlh.com.

Medlemsnyhed

Indrykket af
DLH A/S

Orionvej 5
8700 Horsens
Danmark
DLH A/S

Send til en kollega

0.078