23948sdkhjf

Mangler jeres virksomhed arbejdstøj med logo?

| Medlemsnyhed | Indrykket af J. A. K. Workwear A/S

Hos J.A.K. Workwear er mulighederne mange, og vi tilbyder løsninger på arbejdstøj, hvor det også er muligt at få logo på alt jeres arbejdsbeklædning.

Vi har eget trykkeri og systue på hovedadressen i Esbjerg, hvilket betyder fleksible løsninger til dig – samt at vi kan sikre jer hurtigt på vej fra butikkerne i Esbjerg og Vallensbæk med logo på – her og nu. Vi har et kompetent hold af medarbejdere, der styrer din ordre igennem lige fra afklaring af den passende profilering af jer i valget af logo muligheder og placering samt styring af individuel pakning pr. medarbejder. Skal tøjet tilrettes med refleks eller benlængde – så klarer vi også dette.

 Få logo på dit arbejdstøj

Vi tilbyder mange forskellige løsningsmuligheder, når det kommer til profilering og logo på dit arbejdstøj. Alt fra broderi til transfertryk, der er tilpasset netop dit behov og dine ønsker. Vi vejleder gerne i forhold til placering samt størrelse af dit logo, samt hvilken kvalitet det skal være. Vi kan eksempelvis tilbyde brandhæmmende transfertryk, hvis dette er et krav fra din side.

Skal vi være din nye samarbejdspartner?

Ønsker du en dialog, om hvilken profilering der er bedst for jer, eller har I et behov for en special løsning indenfor arbejdstøj, så står vi klar til at hjælpe. Vi kan kontaktes på de sociale medier eller online samt mail og telefon. Du er altid velkommen til at besøge os i en af vores butikker i enten Vallensbæk eller Esbjerg, hvor du har mulighed for personlig vejledning. Du kan læse meget mere lige her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
J. A. K. Workwear A/S

Energivej 11
6700 Esbjerg
Danmark
J. A. K. Workwear A/S

Send til en kollega

0.078