23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Edge-Team søger application engineer

Vil du være en del af Danmarks bedste CAD/CAM team og samtidig være med til, at give vores kunder den bedst mulige oplevelse igennem vores tekniske support? – Så er nedenstående måske noget for dig.

Edge-Team er et konsulenthus med speciale i implementering af komplette løsninger indenfor design, automatisering og produktion. Vi forhandler og supporterer en lang række produkter, blandt andet SOLIDWORKS, EDGECAM og RADAN – og anvender vores software til at skabe de bedste løsninger for vores kunder.

Er du klar på at lære nyt hver dag?
Hos Edge-Team er dagene ikke ens, vores kunder stiller os hver dag overfor nye udfordringer og nye spørgsmål, som giver os læring – samt sikrer, at vores kunder får det optimale ud af deres produkter. For os som virksomhed er det vigtigt, at kunden altid føler sig tilpas i oplevelsen, og at vores medarbejdere er drevet af en nysgerrighed for, hver dag at gøre tingene nemmere og hurtigere.

Vi søger en kollega til vores team, som kommer til at varetage en rolle som problemløseren, der ved ’lidt om alting’ i vores support. En teamplayer som er drevet af at skabe den gode kundeoplevelse samtidig med, at kunden får løst udfordringen så effektivt som muligt.

Kan du se dig selv i følgende arbejdsopgaver?

  • Daglig support af SOLIDWORKS og RADAN-produkter
  • Løbende kompetenceudvikling og certificering i produkterne
  • Være med til at skabe den gode kundeoplevelse sammen med resten af teamet
  • Optimere kunderejsen og udbygge vidensdatabasen
  • Afholde kursus & brugertræning i programmerne
  • Har du følgende kvalifikationer og egenskaber?
  • Erfaring med CAD-programmer
  • Du har en teknisk baggrund som f.eks. ingeniør, maskinmester, konstruktør, CAD-administrator, værkfører eller lignende
  • Du er interesseret i den nyeste teknologi og metoder inden for branchen
  • Du mestrer et godt overblik – også når situationen bliver lidt presset
  • Du trives med at tage ansvar og er selvstændig
  • Det er en fordel (men ikke et krav), hvis du har erfaring med PDM og/eller pladebearbejdning.

 

Vi tilbyder
Her får du en uhøjtidelig omgangstone, flad struktur og et selvstændigt job med stort ansvar. Du tilbydes en god løn med pensionsordning. Vi er et godt team, hvor det sociale vægtes højt. Vi afholder løbende sociale arrangementer og har en årlig fælles skitur.

Din arbejdsplads bliver vores kontor i Egå eller Odense. Stillingen er fuldtid.

Lyder det interessant?
Så send dit CV og din ansøgning til job@edge-team.com, mærk ansøgningen “Application Engineer”.

Tiltrædelse hurtigst muligt.
Vi vurderer løbende indkomne ansøgninger, så send din ansøgning snarest. Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Lis-Linette Knoth Grand på 70 200 392.

Edge-Team implementerer CAD/CAM løsninger og udviklingsprojekter til virksomheder i den industrielle branche, der benytter software til konstruktion, design og produktionsoptimering.

EDGE-TEAM A/S
Muslingevej 38
8250 Egå
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK27956254
P nummer: 1010670302

Send til en kollega

0.094