23948sdkhjf

Bæredygtighed og stort udvalg - Finerkanter fra Ostermann

| Medlemsnyhed | Indrykket af Rudolf Ostermann GmbH

Kanter af ægte træ har en overbevisende naturlighed og skåner værdifulde ressourcer. Ostermann tilbyder et unikt udvalg af møbelkanter i over 60 forskellige træsorter.

Hvis man sætter pris på naturlige træoverfladers solide elegance og luksuriøse design og samtidig ønsker at skåne værdifulde naturressourcer, er finermøbler det perfekte valg. Der kan nemlig fremstilles mange møbler af høj kvalitet af træet fra blot én stamme. Ostermann tilbyder ægte trækanter i mere end 60 forskellige træsorter og med forskellige overflader, så du kan vælge passende kanter til den finerede møbelplade. I kantspecialistens webshop kan du søge målrettet efter de tilgængelige træsorter ved hjælp af facetsøgningen. Alternativt findes al information om trækanterne også under søgeordet "#Highlights05" på Ostermanns hjemmeside www.ostermann.eu.

 Finermøbler står for bæredygtighed og godt håndværk

Kvalitetsmøbler af ressourceeffektive materialer er en vigtig indretningstendens. Ved sparsom brug af materialer kan der skabes udsøgte møbler med et langtidsholdbart design. Det færdige møbel repræsenterer individuel håndværkskunst til perfektion og opfylder dermed på bedst mulig måde forudsætningerne for lang levetid og værdibevarelse.

 Eg – den evige favorit

Den mest populære træsort til fineroverflader er fortsat eg. Her er udvalget af overflader og farver derfor omfattende. Ud over de klassiske slebne finerkanter findes der en række varianter med forarbejdede eller farvede overflader: Fra stonewashed til røget eg og savfacon. Til finerplader med et særligt naturtro udseende tilbyder vi endda endekanter af egetræ med 2 forskellige lamelbredder til pladefronten.

 Populære trætrends

Der findes også trendy alternativer til egetræ. Elmetræ imponerer med sine fascinerende farvenuancer og anvendes i stigende grad til fremstilling af møbler. Også meget lyse træsorter som ahorn og birk er moderne. Til elegant, mørkt interiør anbefaler Ostermann-eksperterne finerkanter af nøddetræ.

 Det omfattende Ostermann-udvalg

Snedkere/tømrere finder hos Ostermann et væld af finerkanter i hele tre forskellige tykkelser (1, 2 og 3 mm) plus som tynd finer (0,5 mm). Overfladerne på kanterne er slebet. Bagsiden af det tykkere finer er forsynet med et bindemiddel. Tynd finer er på bagsiden forsynet med fiberdug eller belagt med smelteklæber.

 Perfekt kvalitet

Uanset hvilken træsort man vælger: Til fremstilling af ekstraordinære finermøbler tilbyder kantspecialisten det formentligt største sortiment i Europa af finerkanter og kanter af ægte træ i konstant høj kvalitet.

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Rudolf Ostermann GmbH

Schlavenhorst 85
46395 Bocholt
Tyskland
Rudolf Ostermann GmbH

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.078