23948sdkhjf

TOP 3: De bedste arbejdsshorts til sommeren

| Medlemsnyhed | Indrykket af J. A. K. Workwear A/S

Har du sørget for at få styr på sommergarderoben, så du fortsat kan være komfortabel og praktisk påklædt på trods af varmere vejr? Her kommer vores bud på top tre bedste arbejdsshorts til sommeren.

I følgende artikel har vi samlet vores bedste bud på tre forskellige lækre arbejdsshorts. Når det kommer til arbejdsbeklædning er det vigtigste, at tøjet er både behageligt men også praktisk. De tre shorts som vises i følgende artikel er udvalgt udfra netop dette - komfortable shorts, men med mange praktiske detaljer, så man ikke skal gå på kompromis med kvaliteten.

Det første par shorts på listen er super smarte arbejdshorts med mekanisk stretch. Shorts syet i mekanisk stretch gør det nemt at udføre sit arbejde, selvom man er i ekstreme yderstillinger. Denne model har fire praktiske lommer, med plads til både tommestok og mobiltelefon. Derudover kan man tilkøbe click-on lommer, så man får yderligere opbevaringsplads.  Af smarte detaljer kan der blandt andet nævnes trenset på alle udsatte steder, 3-nåls sømme, 2 baglommer med klap, 2 sidelommer og stretchmateriale i skridt. Shortsene findes i syv forskellige farvekombinationer og kan findes lige HER for kun 319,- eksklusiv moms. 

Det andet par shorts på listen er et par lækre arbejdsshorts med 4-vejs stretch. 4-vejs stretch er et fantastisk valg, hvis man ønsker optimal bevægelighed. Med disse lækre shorts, skal man ikke gå på kompromis med kvaliteten for at opnå et fantastisk niveau af komfort. Ligesom overstående, har disse arbejdsshorts også mange praktiske detaljer, herunder 2 sidelommer, 2 baglommer med klap, mulighed for påsætning af hængelommer, lårlomme samt tommestoklomme og 3-nåls somme. Shortsene kommer i tre klassiske farver, herunder hvid, navy og sort. Shortsene kan findes lige HER til kun 329,- eksklusiv moms. 

Det sidste par shorts på listen er synlige HI-VIS arbejdsshorts klasse 1, som lever op til EU kravene for de lovpligtige certificeringer til beskyttelses- og synlighedsbeklædning. Med 4 stærke lommer, tommestoklomme, hammerstrop og lårlomme med plads til mobiltelefonen, får du her et par sikre og praktiske arbejdsshort med reflekterende detaljer.  Shortsene kommer i fire forskellige farvekombinationer, og de kan købes lige HER fra kun 379,- eksklusiv moms.

Overstående produkter i artiklen er fra J.A.K. Workwear, og du kan finde hele vores sortiment på vores webshop, hvor vi specialiserer os indenfor arbejdsbeklædning til et hav af forskellige brancher. 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
J. A. K. Workwear A/S

Energivej 11
6700 Esbjerg
Danmark
J. A. K. Workwear A/S

Send til en kollega

0.094