23948sdkhjf

Lokal virksomhed har doneret 40.000 træer til en folkeskov

| Medlemsnyhed | Indrykket af Tommerup Heilskov ApS

For hver kiste, Tommerup Heilskov lever, giver virksomheden et træ tilbage til naturen.

Efter at Assens Kommune og Naturstyrelsen har givet mulighed for, at man kan donere træer og buske til  folkeskoven ved Lundager, har kistevirksomheden støttet den lokale natur. 

”Alt i livet er til låns, og jeg vil gerne aflevere en natur, der er bedre, end den min generation overtog.”, siger Ulrich Hein Boe Nielsen, direktør for Tommerup Heilskov.

Derfor har han doneret 40.000 træer til den 50 ha store statslige skov, som Assens Kommune og Naturstyrelsen har plantet ved Lundager.

 Håber andre virksomheder kommer på banen.

”Vi har gennem mange år drevet rovdrift på naturen, og jeg mener, det er vigtigt, at vi får genskabt en balance. Jeg er glad for, at vi nu også kan gøre en forskel for vores lokale natur, og jeg håber, at der er flere lokale borgere og virksomheder, der kommer med på banen, så flere føler ejerskab og tager et medansvar for naturen.”, siger Ulrich Hein Boe Nielsen.

 I praksis sker donationerne fra virksomhederne og koordineringen af skovrejsningen via et samarbejde med den landsdækkende organisation Growing Trees Network.

Se mere om træplantning

Tommerup Heilskov har siden 2014 doneret mere 100.000 træer til hovedparten af de Folkeskove vi rejst rundt om i Danmark. Vi er rigtig glade på deres vegne for, at der nu er rejst en stor Folkeskov i deres hjemkommune og samtidig inspirere borgere og virksomheder i kommunen til at følge trop og bidrage til den nye skov via os.”, siger CEO Kim Nielsen fra Growing Trees Network.

 Den første folkeskov i Assens Kommune

”Når lokale virksomheder og borgere støtter sådanne projekter, så kan vi i fællesskab få skabt mere skov og natur i kommunen. Nu har vi etablerer den første folkeskov med hjælp fra rutinerede samarbejdspartnere og lokale kræfter, og de erfaringer, vi gør os, vil vi tage med videre i fremtidige skovrejsningsprojekter.”, siger Dan Gørtz, formand for Miljø, Teknik og Plan i Assens Kommune.

 I alt er der plantet i omegnen af 100.000 træer og buske i området.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Tommerup Heilskov ApS

Krengerupvej 84
5620 Glamsbjerg
Danmark
Tommerup Heilskov ApS

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.078