23948sdkhjf

Forbos Roadshow kommer til Danmark

| Medlemsnyhed | Indrykket af Forbo Flooring A/S

Vi har været igennem det meste af Europa, og nu er turen kommet til Danmark. Du har nu chancen for at opleve et rullende, interaktivt showroom, når Forbo inviterer dig med på en rejse gennem linoleummets verden i Aarhus og København.

Forbo har i årtier haft førertrøjen på, når det gælder linoleum. Nu understreger den hollandske producent sin innovative tilgang ved at invitere på en interaktiv oplevelse i en 11 meter lang og 30 tons tung truck, der til foråret 2022 turnerer rundt i Europa.

Forbos Marmoleum Roadshow kommer til Danmark d. 25.-26. april, og både arkitekter, bygherrer, gulvmontører, designere, studerende og andre nysgerrige er inviteret til gratis at besøge showroomet.

”Vi har nogle ambitiøse klimamål, og vi er da også kommet langt her i Danmark. Men vi kan blive endnu bedre – og nogle af løsningerne er her allerede. Vi håber, at den anderledes tilgang til at vise, hvor klimavenligt et produkt som linoleum er, kan inspirere gæsterne til at bruge det endnu mere i byggeriet. Det vil både hjælpe os med at nå målene, men først og fremmest er det én ud af mange brikker til at sikre en sundere planet for kommende generationer,” siger direktør i Forbo, Christian Iversen.

HVAD?

I det rullende showroom kan du se de mange muligheder til både gulv og møbler, røre ved de naturlige ingredienser, der skaber linoleum, tage på en virtuel reality-tour på Forbos avancerede fabrik i Holland, og få en snak med vores eksperter over en kop kaffe og lidt lækkerier.

HVOR?

25. april kl. 10-17: Aarhus ved VoxHall, Vester Allé 15, 8000 Aarhus

26. april kl. 10-17: København ved DAC, Bryghuspladsen 10, 1473 Kbh K.

TILMELDING

For at kunne aktivere oplevelserne i showroomet, bedes du tilmelde dig gratis forinden. Når du har tilmeldt dig, kan du dukke op, når det passer dig i løbet af dagen. Oplevelsen tager ca 1 time:

Tilmeld dig i Aarhus: 25. april 2022. Kom imellem kl. 10-17

Tilmeld dig i København: 26. april 2022. Kom imellem kl. 10-17

Alle tilmeldte gæster får et limited edition vintage linoleumstryk. Derudover kan du bl.a. få dit eget linoleumskit, så du selv kan øve dig med kunst i klimahøjde.

 Læs mere på Forbos hjemmeside her


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Forbo Flooring A/S

Produktionsvej 14
2600 Glostrup
Danmark
Forbo Flooring A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.078