23948sdkhjf

scanOtech ønsker alle en God Påske

| Medlemsnyhed | Indrykket af Scanotech ApS

scanOtech ønsker alle vore kunder, forretningsforbindelser og leverandører en rigtig god påske

Påsken og foråret betyder håb og forandring. "Fuglene kvidrer, blomsterne står i flor, håbet indeni os alle gror, alting bliver snart bedre, og hyggelige og fornøjelige påskedage er på vej til mig og dig!”

scanOtech, partner og autoriseret distributør for SAMES KREMLIN tilbyder et komplet program af manuelle og automatiske sprøjteudstyr og anlæg til ekstrusion og sprøjtning af organisk –og vandfortyndbare materialer, lim, emajler, mastik etc.

Når De vælger scanOtech som Deres samarbejdspartner så er De sikret udstyr og kvalitet i topklasse, gennemgribende Know-How indenfor overfladebehandling, professionel og hurtig service samt reservedele fra dag til dag.

SAMES KREMLIN er kendt for sin kvalitet og inovative teknologi og har en energisk forskning og udviklingspolitik som løbende leverer højteknologiske og gennemtænkte løsninger til metal, træ, plast og automobil industrien.

Kontakt scanOtech allerede i dag via mail: info@scanotech.dk

eller ring telf: +45 56 27 50 00 hvis De har brug for hjælp med valg af udstyr.

scanOtech har engagerede, veluddannede og kompetente medarbejdere som vil hjælpe Dem med at finde den bedste løsning til Deres overflade.

                                               De mærker forskellen - også efter handlen

                                                               Saml | Beskyt | Forskøn

Medlemsnyhed

Indrykket af
Scanotech ApS

Danmarksvej 7
4681 Herfølge
Danmark
Scanotech ApS

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.093