23948sdkhjf

Kompakt – Kraftfuld

| Medlemsnyhed | Indrykket af Belimo A/S

Til kompakte units og OEM’er er Belimo UM/UH motoren i den lineære udgave perfekt. Minimal plads og stadig 1 Nm kraft.

Der er altid forskellige pladsforhold ved montering af en motor. Hvis den skal være fx foran luftspjældet, så er den nu ganske let at montere. Ikke flere komplekse løftestangsløsninger.

Ultra-kompakt 1Nm motor

”UM” hedder Belimos nye, mega-kompakte spjældmotor. UM-motoren fylder mindre end en almindelig køkkenæske tændstikker. Den er endnu mindre end CM-motoren og har stadig den halve motorkraft. UM drejer med en kraft på 1 Nm, hvilket er nok til rigtig mange aggregater – og ellers kan du stadig få den større og stærkere CM-motor. 

Efterspurgt til VAV-units, emhætter m.m.

Med sin ultra-kompakte størrelse er UM det oplagte valg til kompakte VAV-units, i emhætter/emfang, til diffusorer og andre steder, hvor pladsen er trang, og hvor der ikke kræves større motorkraft end 1 Nm. 

Mange af vores kunder (OEM-producenter og andre) har efterspurgt en mindre – og dermed billigere – motor end den i forvejen kompakte CM-motor. Her er den ultra-kompakte UM-motor en oplagt mulighed!

Nem montage og tilslutning

Som ved alle andre Belimo-produkter, er der gjort meget for, at UM-motoren er nem at montere, tilslutte og indstille. For eksempel er monteringen let og fleksibel med enten klemme eller de skruehuller, motoren er udstyret med. Og UM-motoren er nem at tilslutte via et Molex Mini-Fit stik: Klik, klik – parat. Med et ekstra beslag, som er udviklet til UM, har du en motor, der trækker lineært i stedet for at dreje.

Spørg os hos Belimo, hvis du vil vide mere om den mega-kompakte UM-motor.

Se UM-motoren, specifikationer, datablad m.m. her.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Belimo A/S

Thomas Helsteds Vej 7A
8660 Skanderborg
Danmark
Belimo A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.078