23948sdkhjf

Det originale linoleumsgulv – nu tre gange bedre

| Medlemsnyhed | Indrykket af Forbo Flooring A/S

Gennem 140 år har Forbo perfektioneret verdens måske mest miljøvenlige gulv. Nu er det CO2-neutrale og svanemærkede linoleum gjort endnu mere bæredygtigt og ikke mindst hygiejnisk med markedets bedste, ultrarobuste overflade.

Teknologien rykker hele tiden grænserne for, hvad der er muligt. Og Forbo rykker med. På verdens største fabrik i Holland har firmaets eksperter udviklet en metode til at beskytte overfladen på firmaets anerkendte linoleum hele tre gange bedre end den nuværende.
Dermed har Forbos linoleum, Marmoleum, markedets absolut mest slidstærke, pletafvisende og vedligeholdelsesvenligeoverflade. På billederne nedenfor ses eksempler på test mod andre produkter på markedet.
 
”Der er mange muligheder med god top coating på markedet i dag, men kun én producent med over 140 års erfaring. Det er den viden, der gør, at vi nu kan tilbyde vores kunder et endnu bedre produkt,” siger teknisk chef hos Forbo, Thomas Kjær.
 
Afviser bakterier
Han peger på især hospitaler som steder, hvor den nye, forbedrede version af Marmoleum vil være interessant:
”Den nye overflade på Marmoleum er ganske enkelt mere ensartet og dermed mere hygiejnisk – en vigtig faktor på sygehuse, men også på plejehjem, i børnehaver, skoler og lignende. Og så er det jo grundlæggende også bare mere bæredygtigt at vælge et gulv, der bevarer sit flotte udseende i mange år trods dagllig, hård belastning.”
 
Topshield Pro, som den nye overfladehærdning hedder, er en tolags, UV-hærdet overflade, som består af en primer og en topcoat. Primeren fylder ujævnheder i overfladen op, og topcoaten gør den mere resistent over for pletter og ridser samt sikrer, at produktet er renovérbart – noget, som Forbo har testet op mod konkurrenterne med intense slid- og ridsetests (se billeder herunder – Marmoleum Topshield Pro ses til venstre på begge billeder). Bakterier som MRSA kan ikke vokse på den naturligt antibakterielle overflade, som i øvrigt også er allergisikker (Allergi UK-godkendt).
 


Kommentarer

Brøndum Gulvspecialisten
Har I så også noget lige som topcoatingen på linoleummet til at forsegle alle trådsvejsningerne med, så de ikke bliver nusset, beskidte og kedelige at se på ?
Det. Ille jo være fint. Især for forbrugeren, der ser dem dagligt.

Brøndum Gulvspecialisten
Har I så også noget lige som topcoatingen på linoleummet til at forsegle alle trådsvejsningerne med, så de ikke bliver nusset, beskidte og kedelige at se på ?
Det. Ille jo være fint, Især for forbrugeren, der ser dem dagligt.

Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Forbo Flooring A/S

Produktionsvej 14
2600 Glostrup
Danmark
Forbo Flooring A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.078