23948sdkhjf

Gør bygningens lejere i godt humør

| Medlemsnyhed | Indrykket af Belimo A/S

Du kan sikre godt indeklima i hele bygningen med de rette temperaturer i alle rum. Du skal blot have Belimos energiventiler med integreret MID-godkendt termisk energimåler i dit HVAC-system.

De pålidelige ventiler sikrer den ønskede temperatur – effektstyret – også i spidsbelastningsperioder. Og du får data om energiforbruget, der er så præcise, at du kan bruge dem til f.eks. at afregne varme med lejere.

Korrekt styring af temperatur og luftfugtighed

For at sikre rumtemperaturen er rigtig, skal styringen af varme- eller kølespiralerne være præcis. Flowventiler – som Belimos elektriske trykuafhængige ventiler – sørger for at holde flowet præcist. Også hvis trykket i anlægget falder – f.eks. ved spidsbelastning.

Belimos energiventiler kan regulere efter, hvor stor var-meveksling, der reelt er. Delta-T-styring. Så energiventilen sørger med andre ord for at levere den effekt, der er påkrævet. Det giver en meget præcis styring. Den seneste udgave af Belimos energiventil har endda en MID-godkendt termisk energimåler integreret, hvilket garanterer helt præcise data. Så præcise at de kan bruges til at afregne varmeforbrug.

Både flowventiler og energiventiler giver – hver på sin måde – præcis styring, og er derfor med til at HVAC-anlægget er energieffektivt.

Se mere om Belimos flowventiler.

Læs mere om Belimos energiventiler med MID-godkendt termisk energimåler.

Foruden temperaturen er luftfugtigheden også afgørende for et sundt indeklima. Den skal helst være mellem 40 og 60 %. Det mindsker risikoen for udtørrede slimhinder, infektioner og for svamp og mug. Både temperatur og luftfugtighed i rummene kan optimeres automatisk. Sensorer og ventiler kommunikerer via BUS eller en cloudløsning med bygningens BMS, så der hele tiden er overblik over driften. Og så kvaliteten af luft og dens temperatur og luftfugtighed bliver som den er ønsket.

Læs mere om indeklima og luftkvalitet.

Læs mere om Belimos nye energiventil med MID-godkendt termisk energimåler.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Belimo A/S

Thomas Helsteds Vej 7A
8660 Skanderborg
Danmark
Belimo A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.083