23948sdkhjf

Stabil drift af HVAC-anlægget giver energibesparelser

| Medlemsnyhed | Indrykket af Belimo A/S

Det giver bedre arbejdsklima, når der ikke er udsving i temperaturer m.v., hver gang der er spidsbelastning, eller når alle går hjem. Og du undgår udsvingene, når du har Belimos elektroniske trykuafhængige ventiler i anlægget.

De sikrer et stabilt flow – uanset skiftende vandtryk. Det gør bygningen godt og det sparer dig for unødige udsving og holder energiforbruget nede.

Du har fuldt overblik over driften i dit BMS
Du kan tilslutte flowventilerne til bygningens BMS. Belimos elektroniske trykuafhængige ventiler kommunikerer i de mest udbredte BUS-systemer, Modbus, BACNet og MP-Bus.

Den indbyggede flowmåler registrerer og melder det aktuelle flow. Ventilen regulerer ikke bare flowet, men giver dig også overblik over, hvordan anlægget kører. Det betyder også, at du kan opdage, hvis der er problemer i anlægget, og kan gribe ind, inden de eventuelt udvikler sig til noget alvorligt.

6 fordele ved Belimos elektroniske trykuafhængige flowventiler:

  1. Energibesparende
    Belimos kugleventiler i de elektroniske flowventiler lukker helt tæt – også efter flere års drift. ”Luftblasendicht” som de kalder det på hovedkontoret i Schweiz, og slår fast at end ikke luft bobler kommer igennem. 

  2. Fleksibel: Det er let at justere den maksimale flow-rate. Både når du installerer, og hvis du senere vil justere anlægget.

  3. Nem at installere: Ventil, motor, flowmåler… Alle komponenter er samlet i én enhed, der er nem at montere.

  4. Spar tid til indregulering: Du sparer tiden, du skulle have brugt til at indregulere systemet. Den trykuafhængige ventile klarer afbalanceringen automatisk – du behøver heller ikke installere ekstra reguleringsventiler.

  5. Sikker på korrekt flow: De pålidelige ventiler, motorer og flowsensorer sikrer dig det ønskede flow – uanset om trykket i systemet holder eller falder.

  6. 5 års garanti: Alle ventiler bliver testet, inden de forlader fabrikken, så du risikerer ikke at få leveret en defekt ventil. Skulle der alligevel være noget, der ikke lever op til Belimos høje standard, får du altid mindst 5 års garanti.

Læs mere om Belimos elektroniske, trykuafhængige ventiler på belimo.dk.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Belimo A/S

Thomas Helsteds Vej 7A
8660 Skanderborg
Danmark
Belimo A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.079