23948sdkhjf

Genbrug dit opløsningsmiddel - 100% rent - uendeligt

| Medlemsnyhed | Indrykket af Scanotech ApS

Ved at regenerere og genbruge dine brugte opløsningsmidler, opnår du store besparelser og reducerer dit miljømæssige fodaftryk!

scanOtech har løsningen.

Brug af opløsningsmidler indebærer omkostninger til køb, opbevaring og bortskaffelse efter brug. Brugte opløsningsmidler skal normalt bortskaffes og forbrændes, hvilket er en stor omkostning – og en katastrofe for miljøet.

Eco-Dec-regeneratoren er et selvstændigt, easy-to-use system, som adskiller urenheder og rester i alle typer af opløsningsmidler. Denne unikke process gør dit opløsningsmiddel rent og klar til at brug igen og igen.

Eco-Dec løsningen er et enkelt og effektivt alternativ til at genbruge opløsningsmidler direkte på produktionstedet.

En lønsom investering med en yderst positiv kapatalværdi .

scanOtech leverer industrielle sprøjteudstyr og løsninger til forbedring af produktivitet, kvalitet samt materiale-og omkostningsbesparelser og reducering af CO2.

Vi tilbyder et komplet program af manuelle og automatiske udstyr og anlæg til ekstrusion og sprøjtning af organisk –og vandfortyndbare materialer, lim, emajler, mastik etc.

Når De vælger scanOtech som Deres samarbejdspartner så er De sikret udstyr og kvalitet i topklasse, gennemgribende Know-How indenfor overfladebehandling, professionel og hurtig service samt reservedele fra dag til dag.

Kontakt scanOtech allerede i dag via mail: info@scanotech.dk

eller ring telf: +45 56 27 50 00 hvis De har brug for hjælp med valg af udstyr.

 scanOtech har engagerede, veluddannede og kompetente medarbejdere som vil hjælpe Dem med at finde den bedste løsning til Deres overflade.

 

                                                          Du mærker forskellen - også efter handlen

                                                                              Saml | Beskyt | Forskøn

Medlemsnyhed

Indrykket af
Scanotech ApS

Danmarksvej 7
4681 Herfølge
Danmark
Scanotech ApS

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.062