23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nyheder fra Farstrup Furniture

Nobel-serien er blevet udvidet med flere nye designs. Designer Ole Tornøe Olesen har skabt en sofa-serie og en gyngestol i et elegant nordisk design, hvor siddekorten og kvaliteten er i højsæde.

Siddekomfort i særklasse og elegant design var udgangspunktet for designer Ole Tornøe Olesen da han designede Nobel-lænestolen, en stol som udstråler stilrent design og første klasses snedkerhåndværk. Nu udvides familien, så den også indeholder en 2 pers. sofa, en sofa-loungestol og en gyngestol.

De elegante og karakteristiske sammenpudsede armlæn går igen i hele serien. Udover det lette og stilrene udtryk er armlænene med til at give møbelserien den komfort Farstrup er så kendt for.

”Kvalitet og design er en afgørende faktor for møbler, som har en lang og alsidig levetid. Farstrup har mere end 100 års erfaring og tradition for at producere møbler. Mit design afspejler den erfaring, som Farstrup har op-bygget og videregiver det som et moderne designmøbel”,
siger Ole Tornøe Olesen.

En bæredygtig fremtid
Det har været vigtigt at have et bæredygtigt perspektiv i udviklingen af Nobel-serien. Derfor har serien stort fokus på alsidighed, komfort og høj kvalitet, samt et moderne tidløst design, hvilket betyder at møblerne i Nobel-serien har en lang levetid, på linje med alle andre Farstrup møbler.

En alsidig møbel-familie
Ole Tornøe Olesen har i mere end 25 år designet møbler og han har oplevet en designbranche og et marked i markant forandring.
”Nobel-seriens nyeste medlemmer, sofa og lounge stolen, er udviklet med fokus på tilpasning til forskellige Miljøers indretninger”, Siger Ole Tornøe Olesen.

Nobel gyngestolen har gyngende fordele
”Gyngestolen er traditionelt forbundet med hvile og afslapning og med Nobel Gyngestol har jeg selv fundet et sted at samle tankerne og fundere over livet”, siger Ole Tornøe Olesen som også fremhæver andre fordele ved møblet.
”Nobel gyngestolen er ikke kun flot og stilfuld, man sidder også fantastisk godt i den. Ung eller gammel, så har den
gyngende funktion en afslappende og beroligende virkning”, fortsætter Ole Tornøe Olsen.

De Klassiske Nordiske linjer og det stilrene design kendetegner Nobel sofa-serien. Gedigent håndværk udarbejdet af de bedste materialer skaber rammerne for disse Noble kvalitetsmøbler, som ikke bare har styrken til at holde i generationer - men også det designmæssige potentiale.

I Nobel-sofaserien lanceres den elegante sofa-loungestol og en 2 pers. sofa, som er i tråd med det stilrene og klassiske udtryk fra Nobel lænestolene. De organiske former emmer af kompromisløs design og kvalitet.

Nobel gyngestolen har et klart udtryk. den rummer de nordiske træk, enkelhed,
elegance og funktionalitet.

Se de nye Noble møbler på www.farstrup. dk

Farstrup Furniture A/S
Farstrupvej 21
5471 Søndersø
Nordfyns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK37217514
P nummer: 1001753158

Kontaktperson

LKP

Send til en kollega

0.063