23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Øget hygiejne kan hjælpe med at sænke sygefraværet

Vidste du, at øget hygiejne spiller en afgørende rolle for indeklimaet og arbejdsmiljøet? Ved udgangen af ​​denne måned vil man fjerne alle Covid-19-restriktioner og mange ansatte skal derfor snart tilbage på kontorerne.

Det er vigtigt, at vi kan gå på arbejde uden at bekymre os om smittespredning. Og det er arbejdspladsens opgave at sætte rammerne og tegne retningslinjerne.  Her er 3 gode råd til hvordan du kommer sikkert tilbage på kontoret:

1.       Hav klare retningslinjer for hygiejne – så alle kan bidrage til færre sygedage.

2.       Tilbyd desinfektion af genstande og hænder – UV-desinfektion af overflader og luft samt håndsprit til hænderne.

3.       Inddrag alle aktivt i brugen af desinfektionsløsningerne – det giver stærkere ejerskab og bidrager til et sikkert og sundt arbejdsmiljø

Når du vælger UV-desinfektion, sætter du en ny standard for rengøring – og giver dine medarbejder en sikker hverdag. Med UV-desinfektion kan du hurtigt, effektivt og uden brug af kemi ”nulstille” kontor & mødefaciliteterne. UVCbyEFSEN er UV-produkter med en evidens på 99,9 %, testet af danske forskere.

Kontakt os, hvis vi skal hjælpe dig med at sikre et sundere kontormiljø.

 

 

 

EFSEN UV & EB TECHNOLOGY (Efsen Engineering A/S)
Skovlytoften 33
2840 Holte
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK13483744
P nummer: 1000572553

Send til en kollega

0.047