23948sdkhjf

Øget hygiejne kan hjælpe med at sænke sygefraværet

| Medlemsnyhed | Indrykket af EFSEN UV & EB TECHNOLOGY (Efsen Engineering A/S)

Vidste du, at øget hygiejne spiller en afgørende rolle for indeklimaet og arbejdsmiljøet? Ved udgangen af ​​denne måned vil man fjerne alle Covid-19-restriktioner og mange ansatte skal derfor snart tilbage på kontorerne.

Det er vigtigt, at vi kan gå på arbejde uden at bekymre os om smittespredning. Og det er arbejdspladsens opgave at sætte rammerne og tegne retningslinjerne.  Her er 3 gode råd til hvordan du kommer sikkert tilbage på kontoret:

1.       Hav klare retningslinjer for hygiejne – så alle kan bidrage til færre sygedage.

2.       Tilbyd desinfektion af genstande og hænder – UV-desinfektion af overflader og luft samt håndsprit til hænderne.

3.       Inddrag alle aktivt i brugen af desinfektionsløsningerne – det giver stærkere ejerskab og bidrager til et sikkert og sundt arbejdsmiljø

Når du vælger UV-desinfektion, sætter du en ny standard for rengøring – og giver dine medarbejder en sikker hverdag. Med UV-desinfektion kan du hurtigt, effektivt og uden brug af kemi ”nulstille” kontor & mødefaciliteterne. UVCbyEFSEN er UV-produkter med en evidens på 99,9 %, testet af danske forskere.

Kontakt os, hvis vi skal hjælpe dig med at sikre et sundere kontormiljø.

 

 

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Billeder & videoer

UV TOWER_ uv desinfektion af mødelokalerUV AIR COMFORT_ uv luft desinfektion af kontorlokalerUV BAR_uv desinfektion af kontormiljø UV BENCH_uv desinfektion til computere, ipads, tasker

Send til en kollega

0.125