23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nicholaisen A/S styrker serviceorganisationen

Fra 1. januar 2012 har Nicholaisen A/S ansat Kent Graff Andersen som servicechef med særligt ansvar for udvikling af servicekoncepter, der fremmer kunders effektivitet og lønsomhed

Kent er 38 år og har en baggrund som fabrikschef i en række industrivirksomheder bl.a. NørlundViskum savværk og Tvilum møbelfabrik. Kent har endvidere en bred praktisk ballast med ledelse, optimering af produktionsflow, indførelse af KPI’er, Lean-koncepter, ERP-integration mv. Med andre ord et godt indblik i den dagsorden, mange kunder dagligt udfordres med.
Den teoretiske baggrund er en træteknikeruddannelse suppleret med en managementuddannelse i USA.
Med ansættelsen af Kent ruster Nicholaisen A/S sig til at imødekomme en øget tendens blandt kunder: ønsket om at kunne koncentrere sig om den egentlige kerneforretning og alliere sig med en fast ekstern servicepartner til at sikre høje driftsgrader på maskiner og anlæg.
Dansk industri er inde i en spændende udvikling, og i Nicholaisen A/S ser man mange muligheder for positiv vækst, hvis man som virksomhed tør gå nye veje. ”Vi håber, at kunderne vil tage godt imod både Kent og den nytænkende proces, vi har indledt. Vi venter os meget af Kents indgangsvinkel som kundens ambassadør, idet han med sin fortid som fabrikschef kender branchen og branchens behov fra den anden side af sikkerhedshegnet”, siger Jesper Nicholaisen og Thomas Biehl.

Nicholaisen A/S
Sønderskovvej 17
8362 Hørning
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK19454770
P nummer: 1003824337

Send til en kollega

0.078