23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Vinderen af vores første interne sikkerhedspris er fundet!

Hos Fyns Kran Udstyr sætter vi altid sikkerheden på arbejdspladsen i første række, og vi arbejder kontinuerligt på at leve op til gældende sikkerhedskrav og forbedre de eksisterende.

Derfor har vi indført en intern sikkerhedspris, som skal være med til at sætte ekstra fokus på intern sikkerhed og arbejdsmiljøet internt i FKU.


Der arbejdes i alle afdelinger med forskellige sikkerhedstiltag i løbet af året, der indføres interne forbedringer, og der gennemføres sikkerhedsrunderinger. Sidstnævnte er en del af at forbedre den interne sikkerhed, og som har til formål at forebygge arbejdsulykker og forbedre arbejdsmiljøet generelt.


Alle afdelinger scorede højt på vores interne sikkerhedsindex, så der var tæt løb lige til det sidste… Vinderen blev i øvrigt afsløret ved et online gallashow som blev vist via vores intranet. Vi kan derfor godt afsløre, at det blev Odense-afdelingen, der vandt årets interne FKU-sikkerhedspris, og retten til at have den store sikkerhedspokal stående det næste år. Hos FKU er vi stolte over at have en medarbejderstab, der er så bevidste om sikkerhed og arbejdsmiljø, og glæder os over arbejdet med sikkerhedsforbedringer, som er til gavn for alle.

Fyns Kran Udstyr A/S
Brændekildevej 37, Bellinge
5250 Odense SV
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK28109539
P nummer: 1002961547

Kontaktperson

NLF
Nikolaj Lolk Fuglsang
nlf@fku.dk

Send til en kollega

0.031