23948sdkhjf

UVC desinfektion til Biomek robot

| Medlemsnyhed | Indrykket af EFSEN UV & EB TECHNOLOGY (Efsen Engineering A/S)

Forebyg krydskontaminering fra batch til batch i et laboratoriemiljø med denne integrerede UVC-desinfektionsløsning til Biomek pipette robot i5 og i7.

Hos UVCbyEFSEN har vi udviklet en enkelt, sikker og omkostningsbesparende, plug and play-løsning til integration af UVC-desinfektion i Biomek robotterne i5 og i7. Løsningen kan være med til at forhindre krydskontaminering mellem de enkelte produktionsbatches.

Eftermonteringen, som let foretages af en elektriker, sker ved blot at udskifte toppladerne med plader, der har UV lamper og en timerenhed monteret. Således kan timerenheden tilpasses til kravene til desinfektionen. Ved at installere UVCbyEFSEN i Biomek-robotten bliver overfladerne udsat for UV-lys. På kun 10-15 min opnåes en UV-dosis, der inaktiverer op til en 5log reduktion af de mest almindelige mikrober i et laboratoriemiljø.

Forskellige virus og bakterier kræver forskellige eksponeringer af UV for at inaktivere op til 5Log eller mere. Med vores løsning installeret, desinficeres nogle af de mest vanskelige bakterier, virus, svampe og sporer på mindre end 10 minutter til en 5Log, hvilket endda giver mulighed for arbejde i nærheden af maskinen under en desinfektionscyklus.

Øget behov for yderligere desinfektion efter rengøring af Biomek-robotter kan udføres ved at tilføje en ekstra desinfektionscyklus. For at opnå fuld desinfektion eller for at undgå eventuelle skyggeområder, er det derfor nødvendigt at køre en tom cyklus af Biomek-robotten. 

Læs mere om løsningen her og hvordan du sikre dine prøver og dine medarbejdernes sikkerhed.

Du er også meget velkommen til at kontakte os,  så finder vi den helt rigtige løsning til jer.

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Billeder & videoer

UVC desinfektion til Biomek_UVCbyEFSENUVC dosis_UVCbyEFSEN

Send til en kollega

0.078