23948sdkhjf

Multiplex-kanter fra Ostermann

| Medlemsnyhed | Indrykket af Rudolf Ostermann GmbH

Det klassiske multiplex-look kan også opnås på en spånplade ved hjælp af møbelkanter. Ostermann tilbyder med ABS, akryl og ægte træ en række forskellige kantmaterialer til dette formål.

Hvis du vil opgradere spånplader med multiplex-look på kanterne, kan du finde adskillige løsninger hos Ostermann, fra ABS og 3D-akryl til kanter af finer og ægte træ. Hvert kantmateriale har sine fordele. Et overblik over Ostermanns samlede multiplex-sortiment fås også under søgeordet "#Highlights01" på Ostermanns hjemmeside www.ostermann.eu

 Den alsidige klassiker: ABS

Med det klassiske kantmateriale ABS har håndværkeren et særligt stort udvalg af mål og dekorationer til rådighed. Hvilken tykkelse skal kanten have: 1 eller 2 mm? Og med hvilket mønster: Bøg eller birk? Foretrækkes en lysere eller en mørkere grundfarve? Hos Ostermann har du et væld af valgmuligheder. Særligt praktisk: Alle Ostermanns ABS-kanter med multiplex-dekoration fås i forskellige bredder op til 100 mm, og de fleste endda i to tykkelser – 1 og 2 mm. Ostermann tilbyder også en tynd ABS-kant i 0,4 mm tykkelse med multiplex birk, glat.

 Design-højdepunkter

Tag f.eks. et kig på ABS-kanten Multiplex Plywood glat, som med sine tynde mørkere indkapslinger gengiver det klassiske multiplex-udseende særdeles livagtigt. Et andet designtip fra Ostermann-eksperterne er ABS-kanten Multiplex sort-hvid. Med det monokrome multiplex-udseende kan sorte eller hvide spånplader forædles til særlige designprodukter. Som alternativ fås også den ABS-kant Compact-Style Multiplex-hvid glat  til hvide spånplader. De hvide sidestriber på kanten passer perfekt til en hvid spånplade. I midten har kanten en bred stribe med en attraktiv multiplex-dekoration. Ved forarbejdning af kanten opnås et udseende som en multiplex-plade af høj kvalitet, som på begge sider er presset sammen med hvidt, homogent gennemfarvet laminat.

 Med dybdevirkning: 3D-akryl

3D-kanter i akryl fra Ostermann har en særlig attraktiv dybdevirkning takket være den påtrykte dekoration på bagsiden af kanten. Ostermann tilbyder selvfølgelig også til dette materiale en kant i multiplex-optik. 3D-akrylkanten Ægte Multiplex glat leveres i standardbredderne 23, 33, 43 og 100 mm samt i tykkelserne 1 og 2 mm.

 Ægte og elegant: Finer og ægte træ

Multiplex-kanter af ægte træ er kendetegnet ved naturlighed og bæredygtighed. De giver en elegant afslutning på pladeoverflader af særlig høj kvalitet som f.eks. linoleum. Rulleproduktet fås i bøg og birk i bredder på 24, 30, 33 og 43 mm og i forskellige tykkelser med en rullelængde på 50 meter. Derudover fås multiplex-kanter også som stangvare hos Ostermann.

 Hurtig bestilling – hurtig levering

Med den kendte hurtige leveringsservice for lagervarer leverer Ostermann møbelkanter i alle længder fra 1 meter og i alle bredder op til 100 mm. Europas største kantsortiment omfatter mere end 12.000 kanter til overflader fra over 70 pladeleverandører. Du kan altid få passende kanter til de aktuelle møbeltrends!

Medlemsnyhed

Indrykket af
Rudolf Ostermann GmbH

Schlavenhorst 85
46395 Bocholt
Tyskland
Rudolf Ostermann GmbH

Send til en kollega

0.078