23948sdkhjf

Køb SOLIDWORKS i dag og betal til januar 2022

| Medlemsnyhed | Indrykket af EDGE-TEAM A/S

Får du en ny medarbejder eller kollega, som skal arbejde med SOLIDWORKS? Så har du nu mulighed for at give vedkommende de bedste forudsætninger med en af vores attraktive opstartspakker.

Hvis du investerer i en SOLIDWORKS Standard-licens inden d. 23. december kl. 23.59, sparer du penge på licensen og får samtidig en opstartspakke til en værdi af 14.000 kr. med i handlen. Opstartspakken indeholder et Essentials kursus samt opsætning af templates og tabs. 

Investerer du i stedet i en SOLIDWORKS Professional- eller Premium-licens, indeholder opstartspakken også en PDM Quick startpakke, som bringer den samlede værdi op på 19.000 kr.  Sammenlagt kan besparelserne løbe op i hele 33.000 kr.  

Begge pakker inkluderer en serviceaftale med adgang til dansk support hos Edge-Teams hold af CAD-nørder.

Test dit design med SOLIDWORKS Simulation

Vil du gerne have mulighed for at validere dine designs ydeevne og kvalitet?

Med SOLIDWORKS Simulation kan du teste styrke og sikkerhed på dine designs før du sætter gang i produktionen. På den måde undgår du at skulle lave tidskrævende og kostbare prototyper, men kan validere dit produkts styrke og ydeevne direkte på skærmen.

Lige kan du spare 30 % på din SOLIDWORKS Simulation licens og samtidig få et gratis Simulation-kursus med i pakken

Forbedr din kommunikation med SOLIDWORKS Composer 

Er du klar til at overhale konkurrenterne indenom?

Med SOLIDWORKS Composer får du et 3D-værktøj, der lader dig omdanne dine 3D CAD-data til grafisk indhold i 2D og 3D, som du kan bruge til for eksempelvis brugsanvisninger og manualer, men også til marketing og salgsmaterialer. 

Composer fungerer således, at al din dokumentation bliver opdateret sideløbende med udviklingen af produktet.

Lige nu sparer du penge på en SOLIDWORKS Composer-pakke, der udover licens og serviceaftale også indeholder et gratis kursus, så du kan komme hurtigt i gang.

Hvis du køber inden jul, kan du endda dele betalingen ud over de næste 36 måneder. 

Hold styr på dine designdata med SOLIDWORKS PDM

Vil du gerne kunne dele vigtige data og produktoplysninger på tværs af din virksomhed?

Med SOLIDWORKS PDM får du et banebrydende værktøj, der sikrer at alle i din virksomhed har adgang til de nyeste data og informationer. På den mindsker du risikoen for fejl og øger produktiviteten i dit designteam.

Hvis du gerne vil i gang med at få opsat et PDM-system, har du lige nu mulighed for at komme hurtigt og billigt fra start. Hvis du investerer i en SOLIDWORKS Professional-  eller Premium-licens inden jul, får du nemlig adgang til en eksklusiv PDM Quick startpakke hos Edge-Team.

Du endda mulighed for at vente med at betale til januar 2022

Medlemsnyhed

Indrykket af
EDGE-TEAM A/S

Muslingevej 38
8250 Egå
Danmark
EDGE-TEAM A/S

Send til en kollega

0.063