23948sdkhjf

ESVAGT-båd får ny skumfender fra RG Rom Gummi

| Medlemsnyhed | Indrykket af RG Rom Gummi A/S

Så har vi igen haft fornøjelsen af at sende en båd afsted til ESVAGT A/S med en af vores unikke og specielle skumfendere.

Fenderen er fremstillet specifikt til deres FRB 15C både (Fast Rescue Boat) der er skabt til at operere i hårdt vejr og høje bølger, hvor sikkerheden og komforten samtidig skal være udover det sædvanlige.

Se flere billeder af båden her. 

Vi har fremstillet fenderen i skum for at minimere vægten, hvilket er med til at bevare bådens manøvreringsevne og komfort. Efterfølgende har vi belagt fenderen med flyende Polyurea som gør, at fenderen får en hård, slidstærk og vandtæt overflade. Med flydende Polyurea kan vi regulere den færdige overflade, hvilket kan ses på bådens øverste del af stævnen. Her har vi belagt en mere rug polyurea-overflade for at skabe et både slidstærkt og skridsikkert gangareal. 

ESVAGT er eksperter i sikkerhed og support til søs, og deres flåde består af mere end 40 offshore skibe, der er specialudviklet til operationer i barske vejrforhold. De udbyder en bred vifte af ydelser til offshore vind og olie- & gasindustrien, og operer primært i og omkring Nordsøen og Barentshavet.

Følg os på LinkedIn, og følg med i vores spændende projekter.

RG Rom Gummi A/S er en dansk in-house producent af løsninger i gummi, plast og skum.  Med vores alsidige og moderne produktionsfaciliteter i Lemvig kan vi både kan producere og arbejde med alt indenfor teknisk gummi, skum og plast, hurtigt og effektivt. 

Se vores in-house kompetencer og maskinpark her. 

Medlemsnyhed

Indrykket af
RG Rom Gummi A/S

Jupitervej 26-30
7620 Lemvig
Danmark
RG Rom Gummi A/S

Send til en kollega

0.095