23948sdkhjf

Fabriksnye 20-fods containere med easy open

| Medlemsnyhed | Indrykket af ALPHA Containers A/S

Vi har netop modtaget et parti fabriksnye 20-fods containere med easy open, og du har nu mulighed for at lave en god handel inden juleferien.

Hvorfor er containere med easy open så efterspurgte?

En normal container har to låsestange, som man skal trække ud nogenlunde samtidigt for at åbne dørene. Derudover er dørene relativt tunge. En container med easy open er derimod bygget således, at låsestangen sidder mere centralt på døren, og blot skal trækkes ud for at åbne døren. Med disse elementer er åbning og lukning af containeren ganske ukompliceret.

Hvis du ønsker at leje en 20-fods container med easy open, så kommer den naturligvis med en forsikringsgodkendt containerlås, således indholdet i containeren er sikret bedst muligt.

20-fods containeren med easy open kan lejes, købes eller leases.

Få et godt tilbud - ganske uforpligtende naturligvis

Kontakt os allerede i dag og få et rigtig godt tilbud på leje, køb eller leasing af de nye containere med easy open. Ring på telefon 70 210 124 eller send en mail til info@alphacontainers.dk og vores erfarne konsulenter sidder klar med en skarp pris.

Vi kan levere i hele landet, og ofte med mulighed for levering allerede næste dag.

Du kan læse mere om denne containertype her: 

https://www.alphacontainers.dk/container/20-fods-container-easy-open/

*De fabriksnye containere har alle sejlet en enkelt tur hjem fra fabrikken i Østen.

Medlemsnyhed

Indrykket af
ALPHA Containers A/S

Vandvejen 7
8000 Aarhus C
Danmark
ALPHA Containers A/S

Kataloger m.v.

Billeder & videoer

20-fods container med easy open20-fods container med easy open20-fods container med easy open20-fods container med easy open20-fods container med easy open20-fods container med easy open20-fods container med easy open

Send til en kollega

0.094