23948sdkhjf

Ostermann: Nye tynde ABS-kanter til omkring 700 overfla

| Medlemsnyhed | Indrykket af Rudolf Ostermann GmbH

Ostermann har i de seneste uger udvidet sit unikke udvalg af ABS-dekorationskanter massivt. Nu er der også gode nyheder på området for tynde ABS-kanter. Her finder man ca. 700 nye match til overfladerne fra en række pladeproducenter i Europa.

Fremover vil kunderne få vist ca. 700 nye referencer i webshoppen når det gælder tynde ABS-kanter i tykkelser på 0,4 eller 0,5 mm. Den tyndere version af den klassiske ABS-kant giver tømrer-/snedkervirksomheden mulighed for at sætte kanter på ikke-synlige møbeldele som f.eks. bagsiden af bordplader, korpusser, indlægshylder eller ben med samme dekoration som de matchende 1 eller 2 mm tykke kanter i møblets synlige område. Alle tilgængelige farver og dekorationer findes under søgebegrebet "tynde_ABS-kanter" på Ostermanns hjemmeside www.ostermann.eu.

 Nye hits i hvide og grå toner

Variationen er især stor inden for hvide og grå toner. Fremover kan håndværkerne finde passende kanter til endnu flere pladeoverflader. Udvalget af varianter omfatter ikke kun forskellige farvenuancer, men også kanternes prægning og glansgrad.

 Kanter til bøge-, ege- og andre trædekorationer

Mangfoldighed er også efterspurgt i forbindelse med træmønstre. Derfor findes der som regel flere dekorationsvarianter til forskellige træsorter. Udvalget er især omfattende for de særligt populære egetræsdekorationer. Men også nåletræ, valnøddetræ og frugttræ er stærkt repræsenteret.

 Trenddekorationer – fra beton til metallook

Forskellige trenddekorationer, f.eks. betonreproduktioner, kanter med diverse metaleffekter og kanter med multipex-dekorationer, fuldender sortimentet og viser den mangfoldighed, der er typisk for Ostermann på området dekorative kanter.

 Kvalitetsalternativ til melaminkanten

Med de tynde ABS-kanter tilbyder vi et kvalitetsalternativ til den klassiske melaminkant. De er mere robuste og mindre modtagelige over for stød. Til de kanter på samme møbel, som er udsat for større belastning, kan de nye match selvfølgelig også fås som ABS-kanter i tykkelser på 1 og 2 mm. På denne måde kan kanter med samme dekoration anvendes på både front og korpus i forskellige tykkelser.

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Rudolf Ostermann GmbH

Schlavenhorst 85
46395 Bocholt
Tyskland
Rudolf Ostermann GmbH

Send til en kollega

0.093