23948sdkhjf

Dansk/kinesiske Cre8tek har opskaleret Zliides produktion

| Medlemsnyhed | Indrykket af Cre8tek Denmark ApS

Startup-virksomheden, Zliide, har stor succes med deres innovative alarmbrikker, der kombinerer online handel med den fysiske butiksoplevelse.

Nu har de taget næste skridt sammen med den dansk/kinesiske kontraktproducent, Cre8tek, der har stået for opskalering af produktionen af Zliides alarmbrikker. 

Hvis du interesserer dig for detailbutikkernes udvikling, så kender du helt sikkert Zliide. Den fremstormende tech-startup er ved at revolutionere detailbranchen med deres digitale alarmbrikker, der tilbyder kunden online selvbetjening direkte fra den fysiske tøjbutik. Målet er klart: 

»Vi vil ændre den måde, man shopper på. Om du går ind i en fysisk butik eller online shop, så skal oplevelsen leve op til kundernes digitale forventninger,« siger medstifter og CTO i Zliide, Nikolai Brix Lindholm.

Næste skridt: Opskalering 

Alarmbrikken, Zliide Tag, blev hurtigt blåstemplet af både butikker og butikskunder. Næste skridt var at opskalere produktionen og optimere kvaliteten. 

Hvordan opskalerer du, hvis du stadig er en startup, der skal passe på, at omkostningerne ikke stikker af? Du finder en produktionspartner som Cre8tek:  

»Vi ledte efter nogen, som var skarpe i plast og dygtige til at lave værktøjer. Vi fik et godt indtryk af Cre8tek. Prismæssigt lå Cre8tek også et andet sted, end de andre vi talte med. Prisen, og tiden det tog at lave et værktøj, gjorde at vi indledte et samarbejde,« fortæller Nikolai Brix Lindholm. 

Cre8tek – En dansk/kinesisk kontraktproducent

 Poul Dørup Olesen, CEO i Cre8tek, fortæller, hvordan de omkostningseffektivt kunne opskalere Zliides produktion: 

»Vi kunne hjælpe med at redesigne alarmbrikkerne til et meget mere robust og pålideligt produkt, der kunne masseproduceres. Vi kunne tage os af hele Zliides supply chain omkring produktet, fremskaffe alle komponenter og lave et komplet produktionssetup. Vi holder produktionen mere kosteffektiv ved at samle det hele i vores egen fabrik« forklarer Poul Dørup Olesen, som også fremhæver det gode samarbejde med ingeniørerne fra Arrow Electronics, der har været med til at udvikle alarmbrikkerne. 

Nikolai Brix Lindholm er da også dybt imponeret over Cre8teks struktur, der har sat gang i produktionen og dermed forretningen: 

»Vi mødte Poul og Niels (Cre8teks danske ejere, red.), som er et par bundsolide nordjyder, der står ved deres ord. Derefter blev vi introduceret til Pei (CEO hos Cre8tek i Kina og medejer, red.). Så tog han og teamet derude mere og mere over. Det er superfedt, at vi har en direkte kommunikation med fabrikken og ingeniørerne i Kina, frem for at det skal igennem flere led. Det har virkelig gjort samarbejdet mere agilt og betydet, at vi hurtigt har kunnet iterere på nogle ting og tage nogle vigtige beslutninger. Det har været en kæmpe succes,« siger en tilfreds Nikolai Brix Lindholm. 

Væksteventyret er først lige begyndt

 I dag har Cre8tek produceret og leveret de første 100.000 alarmbrikker, og Zliide kan blandt andet findes i flere Weekday-butikker såvel som butikker, der er en del af BESTSELLER. 

Succesen betyder, at Zliide så småt gør klar til fremtiden, hvor de vil sprede deres teknologi til resten af verden. Det hele skal naturligvis ske i samarbejde med deres faste kontraktproducent, Cre8tek.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Cre8tek Denmark ApS

Åstrupvej 10
9800 Hjørring
Danmark
Cre8tek Denmark ApS

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.11