23948sdkhjf

Gør produktionen klar til 2022 med kampagnetilbud på EDGECAM

| Medlemsnyhed | Indrykket af EDGE-TEAM A/S

Overvejer du at investere i CAM-software til din CNC-produktion? Lige nu har du en unik mulighed for at komme et skridt foran konkurrenterne med en intuitiv CAM-løsning, som sikrer dig mere oppetid på dine maskiner.

Hvis du arbejder med spåntagende bearbejdning på flere forskellige CNC-maskiner, har du sikkert allerede overvejet mulighederne for at bruge CAM-software i din produktion.

Ved at bruge den rigtige CAM-software kan du:

  1.  Minimere menneskelige fejl med intelligente strategier
  2.  Spare værktøjsskift og øge produktiviteten
  3.  Få mere oppetid på dine maskiner

Når det så er sagt, er det også værd at pointere, at den CAM-software du potentielt skal investere i, skal være let at bruge og hurtigt at komme i gang med.

Her falder valget naturligt på EDGECAM 2022, som du lige nu har mulighed for at få til en fordelagtig pris.

Kom hurtigt i gang med kampagnetilbud på EDGECAM

For at sikre, at overgangen fra manuel programmering til CAM bliver så gnidningsfri som mulig, har vi sammensat en ideel opstartspakke til EDGECAM.

Her hjælper vi dig hurtigt i gang med on-site opsætning og en certificeret postprocessor, der passer til lige præcis din CNC-fræser- eller drejebænk. Vi har postprocessorer til alle de førende maskinproducenter, bl.a. Mazak, Okuma, Fanuc, Doosan og Haas.

I opstartspakken får du også adgang til fysiske kurser og e-learning, så du allerede fra start kan blive helt skarp på, hvordan du bruger EDGECAM bedst muligt.  

Vi vil også gerne sikre, at det ikke kun er dig, men også din lærling, som kan få glæde af EDGECAM. Derfor indeholder pakken også en ekstra licens til din lærling, ligesom vi tilbyder din lærling en gratis uddannelse i brugen af EDGECAM.

Endelige inkluderer opstartspakken selvfølgelig også fuld support fra vores danske CAM-team, der sidder klar til at hjælpe dig, hvis der skulle opstå spørgsmål i forbindelse med brugen af EDGECAM.

Hvis du er interesseret i at høre mere om opstartspakken, kan du kontakte os direkte på 70 20 03 92 eller udfylde en tilbudsformular her.  


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
EDGE-TEAM A/S

Muslingevej 38
8250 Egå
Danmark
EDGE-TEAM A/S

Send til en kollega

0.094