23948sdkhjf

Ostermann trendtips: ABS-kanter med lyse træmønstre

| Medlemsnyhed | Indrykket af Rudolf Ostermann GmbH

For øjeblikket ser man i indretningen stadig oftere træ i lysere nuancer som lærk, ask, ahorn eller birk. Heldigvis har Ostermann et væld af forskellige ABS-møbelkanter med lys træfinish...

Lyse træsorter kan kombineres på mange forskellige måder. De passer fremragende til de supermatte ensfarvede flader i diskrete blå eller grønne nuancer, som er så moderne for tiden. Og de harmonerer perfekt med trendfarven sort. Hvis du kombinerer de nævnte farver, har du den populære skandinaviske boligstil: Møbler af lyse træsorter, afdæmpede farver til vægge og tekstiler, detaljer med sorte metalelementer. Ostermann anbefaler ABS-kanterne Frêne Scandinave træstruktur, Mainau Birch miniperle, Konge ahorn miniperle eller kanten Sand Lyon Ash Træstruktur til møbler. Hvis du foretrækker mere struktur, kan du vælge ABS-kanten Brown Mountain Larch Træstruktur. Det realistiske samspil mellem lysere og mørkere partier gør møblernes overflader levende uden at virke for dominerende på store flader. Alle nævnte møbelkanter fås hos Ostermann i standarddimensionerne 23, 33, 43 og 100 og i tykkelserne 1 eller 2 mm. 

 Fokus: ABS-kanten Brown Mountain Larch Træstruktur

Lærk, som tilhører fyrretræsfamilien, er noget ganske særligt. Det er en af de hårdeste typer nåletræ med alsidige anvendelsesmuligheder som konstruktions- og møbeltræ. Træets farve og struktur er kendetegnet ved en regelmæssig vekslen mellem det lyse træ fra tidligt i vækstperioden og det skarpt afgrænsede, mørkere træ fra senere i sæsonen. Da ægte lærketræ bliver betydeligt mørkere ved lysets påvirkning, er ABS-kanten Brown Mountain Larch Træstruktur utrolig velegnet til møbelkonstruktion. Den dybbørstede dekorationsoverflade åbner også op for en taktil fornemmelse på møblerne og giver dermed rummene yderligere karakter og autenticitet.

 Ask: ABS-kanten Frêne Scandinave

Til alle dem, der ønsker at give lyse møbler et særligt skandinavisk look, anbefaler Ostermanns eksperter den bløde, lyse kant Frêne Scandinave. Med sit afdæmpede look kombinerer kantdekorationen kendetegn fra klassisk ask med en typisk skandinavisk lys farve.

 Birk: ABS-kant Mainau Birch miniperle

Birketræet er som skabt til den lyse og venlige boligtrend. Birk spiller også en vigtig rolle i møbelproduktionen i Skandinavien. Med sine knapt synlige fibre og gulhvide farve er ABS-kanten Mainau Birch miniperle en særdeles lys og elegant løsning til møbler i skandinavisk stil.

 Ahorn: ABS-kant Konge ahorn miniperle

Hvis du foretrækker en kant med fin fiberstruktur, anbefaler vi varianten Konge ahorn miniperle. Det blide spil mellem de fine lysebrune linjer, der tenderer en smule mod det rødlige, giver liv til kantens lyse grundfarve uden at virke dominerende. Resultatet er et klassisk ahornmønster, der ligger tæt op ad den ægte vare.

 Ask: Sand Lyon Ash Træstruktur

Denne kant i farvetonen sandbeige har en afdæmpet, men varm farve med asketræets bløde træstruktur. Med det let grålige islæt er kanten særdeles velegnet i kombination med afdæmpede grå nuancer, men også med kraftigere grønlige eller blålige uni-farver. 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Rudolf Ostermann GmbH

Schlavenhorst 85
46395 Bocholt
Tyskland
Rudolf Ostermann GmbH

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.078