23948sdkhjf

Bæredygtigt byggeri fra et teknologisk perspektiv

| Medlemsnyhed | Indrykket af Teknologisk Institut - Byggeri og Anlæg

Så er det ved at være sidste udkald, hvis du vil med til vores konference den 23. november, hvor vi skal tale om bæredygtigt #byggeri, #klimatilpasning, #innovation, #udvikling og #samarbejde med branchens aktører.

Kom med, når vi, sammen med en række væsentlige aktører fra bygge- og anlægsbranchen, som dagligt er med til at sætte #bæredygtighed på dagsorden i branchen, inviterer til konference, den 23. november 2021.

Det hele styres af den erfarne Niels Krause-Kjær og vi glæder os til gode snakke, inspirerende oplæg og ikke mindst til at ses i den virkelige verden.

Vi holder eventet sammen med WE BUILD DENMARK - bygge- og anlægsbranchens erhvervsklynge.

Der er begrænset antal pladser - og ikke mange tilbage, så det er nu du skal tilmelde dig, hvis du også vil med! Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendigt.

Mød bl.a. Mia Helvig Manghezi, Pension Danmark, Lykke Leonardsen,  Københavns Kommune, Janne Axelsen, Banegaarden,  Morten Mejsen Westergaard, Middelfart Kommune, Lene Damsbo Brix, Matter  og Flemming Rafn, Tredje Natur.

Se programmet og tilmeld dig her

Konferencen holdes den 23. november 2021 fra kl. 9.30-16.00 (morgenmad fra kl. 9.00), på Teknologisk Institut, Gregersensvej 1, 2630 Taastrup, indgang 1, konferencesalen. Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig og der er begrænset antal pladser. Vær opmærksom på, at du skal vise coronapas ved ankomst.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Teknologisk Institut - Byggeri og Anlæg

Gregersensvej 4
2630 Taastrup
Danmark
Teknologisk Institut - Byggeri og Anlæg

Send til en kollega

0.125