23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Danish Wood Award 2021

Spektakulær træinstallation og visionært kontorbyggeri kappes om Danish Wood Award

Den 19. november 2021 uddeles Danmarks ældste arkitekturpris. Det er tegnestuerne Praksis Arkitekter og Schmidt Hammer Lassen Architects, der med deres design af henholdsvis Mediateket på Arkitektskolen Aarhus og kontorfællesskabet Framehouse er med i opløbet om at vinde Danish Wood Award 2021.

Hvor det ene byggeri har fokus på fællesskab og fleksibel indretning, er det andet udformet med tanke på fordybelse og læring. Fællesnævneren for de to projekter er målet om at skabe et inspirerende miljø.

De nominerede er:

Schmidt Hammer Lassen Architects: 
Fremtidens svar på et klimaneutralt og livgivende kontorbyggesystem

Som så mange andre kontorfællesskaber ligger Framehouse i et erhvervsområde. Med dets indvendige trækonstruktion og tredobbelte saddeltagsprofil med ovenlys ligger den nye kontorbygning i den lufthavnsnære del af Dragør omgivet af aluminiumbeklædte facader og karske parkeringsdominerede udearealer.

Praksis Arkitekter:
Ny biblioteksbygning fandt sin form midt mellem møbel og hus

Arkitektskolen Aarhus er udformet med store og åbne rum, der har karakter af værksteder. Her er der plads til arbejdet med modelbygning og store tegninger. I hjertet af området er skolens bibliotek eller rettere Mediatek. Tegnestuen Praksis har her etableret et fleretagers højt, huslignende træmøbel i en stor tom bygning.

› Læs mere om nomineringerne

Prisoverrækkelse den 19. november - du er inviteret
Hvem af de to tegnestuer, der vinder Danish Wood Award 2021, bliver afsløret ved en festlig prisoverrækkelse i Mogens Dahls koncertsal i København den 19. november. Alle er velkomne, og det er gratis at deltage. Der er dog et begrænset antal pladser.

Dato og tid: 19. november 2021 kl. 15.00-17.00
Sted: Mogens Dahls Koncertsal, Snorresgade 22, 2300 København S

› Se programmet og tilmeld dig

 Vi håber at se dig til prisoverrækkelsen!

Træinformation
Lyngby Kirkestræde 14
2800 Kongens Lyngby
Lyngby-Taarbæk Kommune
Danmark
CVR nummer: DK57009012
P nummer: 1002056252

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047