23948sdkhjf

Få 30% på SOLIDWORKS Simulation og træf præcise beslutninger

| Medlemsnyhed | Indrykket af EDGE-TEAM A/S

Med SOLIDWORKS Simulation kan du få præcise data om dine produkter, så du kan træffe velinformerede beslutninger og spare tid og ressourcer på fysiske test. I hele november kan du spare 30% på SOLIDWORKS Simulation.

Er du usikker på, hvordan simuleringsværktøjer kan spare dig tid og ressourcer på fysiske tests af dine produkter? 

SOLIDWORKS Simulation hjælper dig med at eliminere repetitive designopgaver, samtidig med at behovet for flere fysiske prototyper reduceres.

Når du bruger et simuleringsværktøj helt fra begyndelsen af din designproces kan du med præcise data lave designændringer, eliminere gætværk og reducere brugen af fysiske prototyper. Uden et simuleringsværktøj bliver det hurtigt en lang og dyr proces at lave ændringer i dit design, da du hele tiden skal fremstille prototyper og lave fysiske tests. Med et simuleringsværktøj kan du spare både tid og ressourcer!

Med SOLIDWORKS' integrerede familie af simuleringsværktøjer kan du designe dine designcyklusser og få en bedre forståelse af ydeevne. Det giver dig et langt bedre grundlag for at tage beslutninger om dine produkter, og du sparer tiden og ressourcerne det kræver, at fremstille prototyper og lave fysiske tests.

I hele november måned kan du spare 30% på SOLIDWORKS Simulation. Tag fat i Edge-Team for en uforpligtende snak om dine muligheder med simulering.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
EDGE-TEAM A/S

Muslingevej 38
8250 Egå
Danmark
EDGE-TEAM A/S

Send til en kollega

0.141