23948sdkhjf

Junget satser på dataintegration til vinduesindustrien

| Medlemsnyhed | Indrykket af Junget A/S

Junget udvider sit team af softwareingeniører og satser på services inden for dataintegration. Det er nemlig data og integrationen af denne, der skaber en effektiv og moderne vinduesproduktion.

Af: Cathrine Eriksen Friis, Licitationen

Danskerne vil have vinduer med specielle mål og særlige designs. Gennem de seneste år har vinduesindustrien været under gennemgribende udvikling, og i dag er stort set al produktion gået fra traditionel serieproduktion til just-in-time produktion, hvor CNC-bearbejdningsmaskiner håndterer hele processen forud for samling, maling og den færdige montage. 

En stor efterspørgsel på kundetilpassede løsninger med korte leveringstider betyder, at fleksibel produktion er altafgørende for producenter af vinduer og døre. 

Junget har et helt team af erfarne softwareingeniører, der sikrer effektivitet og hurtig omstilling. Softwareingeniør hos Junget Mikael Lundqvist har sin hverdag hos producenterne, hvor han koder data til vinduesproduktion.

“Jo flere data vi kan få til at tale sammen med maskinerne, jo flere muligheder er der for at sikre en korrekt bearbejdning. Jeg har arbejdet med dette i mere end 30 år, og oplevet på tæt hold, hvordan behovet for dataintegration er steget år for år,” siger Mikael Lundqvist, softwareingeniør hos Junget.

Læs hele artiklen her

Medlemsnyhed

Indrykket af
Junget A/S

Sigma 3, Søften
8382 Hinnerup
Danmark
Junget A/S

Send til en kollega

0.078