23948sdkhjf

Konference om bæredygtigt byggeri

| Medlemsnyhed | Indrykket af Teknologisk Institut - Byggeri og Anlæg

Den 23. november 2021 inviterer Teknologisk Institut til konference om bæredygtigt byggeri i samarbejde med WE BUILD DENMARK.

På konferencen inviterer vi til dialog med bygge- og anlægsbranchen om, hvordan vi får bæredygtigheden ind de byggematerialer, vi bygger med, så vi undgår yderligere klimaforandringer og mangel på ressourcer i fremtiden. Samtidig stiller vi skarpt på teknologier, der kan afhjælpe klimaforandringernes påvirkning i byggeriet her og nu.

Teknologisk Institut arbejder intensivt med dokumentation, viden og teknologier inden for disse emner i samarbejde med branchen. På konferencen deler vi vores resultater og overvejelser med deltagerne, så vi sammen kan diskutere, hvad de gode løsninger er.

Niels Krause Kjær vil styre slagets gang og sikre, at vi sammen får undersøgt både de store perspektiver og de dagligdags udfordringer i det bæredygtige byggeri.

Med nøgleord som byggematerialer, klimatilpasning og innovation, inviterer vi inden for i vores univers, hvor vi arbejder med både spændende vinkler på kendte materialer, nye løsninger til branchen – og i øvrigt også en række spændende virksomheder, som også kommer og fortæller om projektarbejdet ud fra deres synspunkt.

Som deltager får du mulighed for at stille spørgsmål til alt det vi går og laver samt netværke med både vores eksperter, samarbejdspartnere og alle de andre deltagere.

Mød blandt andet TREDJE NATUR, MATTER by Brix,  ScandiByg, Banegaarden, Københavns Kommune, Middelfart Kommune, GXN, NIRAS og Pension Danmark.

Praktisk info:
Konferencen afholdes den 23. november 2021 fra kl. 9.30-16.00 (morgenmad fra kl. 9.00), på Teknologisk Institut, Gregersensvej 1, indgang 1, Konferencesalen, 2630 Taastrup. Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendigt.

OBS: Vi er blevet lidt trætte af at fortælle gennem en skærm, så konferencen afholdes kun fysisk (i hvert fald så længe coronareglerne tillader det). Så mød op og få den nyeste viden om bæredygtighed fra os direkte - i den virkelige verden.

Se programmet og tilmeld dig her


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Teknologisk Institut - Byggeri og Anlæg

Gregersensvej 4
2630 Taastrup
Danmark
Teknologisk Institut - Byggeri og Anlæg

Send til en kollega

0.078