23948sdkhjf

AART vinder to af Aarhus Kommunes Arkitekturpriser 2021

| Medlemsnyhed | Indrykket af AART architects

Med et bæredygtigt og fællesskabende greb om arkitekturen modtog AART to – af de i alt tre – hovedpriser ved uddelingen af Aarhus Kommunes Arkitekturpris 2021 for deres designs af Nye og Pakhusene.

Ved uddelingen af Aarhus Kommunes Arkitekturpris 2021 torsdag den 7. oktober modtog AART to – af de i alt tre – hovedpriser. Den skandinaviske tegnestue med kontor i bl.a. Aarhus fik hædringerne for deres bidrag til den bæredygtige bydel Nye nord for Aarhus og designet af det kombinerede bolig- og kontorbyggeri Pakhusene på Aarhus Ø.

Begge byggerier blev hædret for deres bæredygtige og fællesskabende kvaliteter. Kvaliteter, som ifølge Aarhus Kommune skal stå som inspiration for bygherrer og bidrage til at fremme Aarhus som international arkitekturby.

Aarhus Kommune har hvert år siden 1988 præmieret smukt og godt nybyggeri på Arkitekturens Dag. Aarhus Kommunes arkitekturpris uddeles til arkitekter og ejere af byggeri, der udmærker sig ved arkitektonisk kvalitet ud over det sædvanlige.

Den tredje præmiering gik til Cubo Arkitekter for deres boligbyggeri Søhesten på Godsbanen. Derudover blev der tildelt to særpriser til Arkitektskolen Aarhus' nye undervisningsbyggeri og strandvillaen på Jacob Adelsborgs Allé 41 i Risskov. 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
AART architects

Mariane Thomsens Gade 1 C, 9.
8000 Aarhus C
Danmark
AART architects

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.171