23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Er Tyskland en del af jeres forretningsstrategi?

TrueCommerce har købt DiCentral – en global leverandør af EDI og supply chain-løsninger med kontorer i 11 lande verden over fordelt på Nordamerika, Asien og Nordeuropa. I München, Tyskland, sidder et stærkt team på 50 medarbejdere.

Er Tyskland også blandt dine vigtigste markeder?

Hvad enten du eksporterer til Tyskland, eller du forhandler varer fra tyske leverandører, kan TrueCommerce hjælpe dig med at styrke relationen til dine samhandelspartnere i Tyskland - med mere præcise data, et øget salg og en mere effektiv forretning som resultat. 

Digitalisering er kommet øverst på dagsordenen hos den tyske regering. Tyske virksomheder forbereder sig på at digitalisere deres processer for ordrehåndtering, og det samme bør gælde dine leverandører i Tyskland.

Har din virksomhed en eller flere afdelinger i Tyskland?
Ønsker din tyske afdeling at komme i gang med EDI?

Har din virksomhed afdelinger i Tyskland, er det nu, du skal tænke på at digitalisere jeres samhandel for mere effektivitet og øget konkurrencedygtighed. 

Virksomheder, som implementerer EDI, oplever ofte, at de bliver mere attraktive overfor nye kunder, fordi de kan tilbyde deres services til en lavere pris, og fordi de er mere effektive at samarbejde med end de af deres konkurrenter, som stadig anvender papir. 

Ønsker du at indlede en dialog om EDI og digitalisering med dine leverandører i Tyskland? Så kan TrueCommerce hjælpe dig.

TrueCommerce har et stærkt team af EDI-eksperter i både Tyskland og Danmark med 35+ års erfaring i at hjælpe virksomheder i gang med EDI, og vi har gennem årene udviklet en fast og effektiv proces for leverandøraktivering.

Overlad din leverandørliste til TrueCommerce, og vi sørger for alle faser af leverandøraktiveringen:

  • Indsamling af krav, hvor du i samarbejde med TrueCommerce definerer projektets mål og omfang
  • Kommunikation til leverandørerne, herunder rådgivning, vejledning, formidling af deadlines og indsamling af data
  • Selve aktiveringen, inklusive test af alle leverandørernes EDI-meddelelser
  • Hele processen varetages i et samarbejde mellem vores dygtige teams i Danmark og Tyskland.

Læs mere her

Truecommerce Denmark ApS
Banevænget 13, 2.
3460 Birkerød
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK33776349
P nummer: 1016968311

Send til en kollega

0.048