23948sdkhjf

Helt nye produkter til assembling

| Medlemsnyhed | Indrykket af PKI Supply A/S

PKI Supply og Dana Lim ser frem til hi-messen, og på standen vil der være fokus på en række produkter - eksempelvis produkter til assembling. Her præsenteres også en helt ny produktserie og et helt nyt 3K-system.

Udover produkter til construction-området kommer vi også til at have et stort fokus på assembling.

Her kan vi bl.a. lancere vores nye produktserie ProFect® Bond & Seal, som indeholder lim, silikone og fugemasse til montage og limning af industrielle emner.

Specielt kan vi nævne vores nye ProFect® Bond & Seal 11800, der er en fugelim, som er dokumenteret kompatibel med termoruder og særlig velegnet til tyverisikring. Den har samtidig en høj styrke og høj elasticitet på +300%. 
 
Indenfor assembling-området har vi også masser af produkter til eksempelvis kunstgræs, sandwichkonstruktioner, filterproduktion, montageopgaver, isolering og ventilation. Her er det f.eks. produktet Liquid Hybrid, som er en mærkningsfri lim, der bl.a. optimerer arbejdsgangene og giver mindre affald.

En anden produktgruppe indenfor assembling, som vil være i fokus på vores stand, er flydende PU, som findes i både 1K-, 2K- og et helt nyt 3K-system. Det nye 3K-system giver en meget fleksibel produktion og et større output. 

Vil du vide mere om assembling-området, så kig forbi stand K8320.01 i hal K. Her står dygtige konsulenter klar til at fortælle mere om limprodukter og -løsninger.

Mød PKI Supply A/S til HI Industri 2021 på stand K8320.01.

Se mere om messen

Medlemsnyhed

Indrykket af
PKI Supply A/S

Københavnsvej 220
4600 Køge
Danmark
PKI Supply A/S

Send til en kollega

0.071