23948sdkhjf

Kørehandsker – tidens trend

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Kørehandsker er en ældgammel beklædningsgenstand. De blev oprindeligt brugt til at holde bedre fast om gearstang og rat – som oftest var lavet af træ – f.eks. under racerløb.

I dag er det sædvanligvis ikke svært at have et godt greb om hverken gearstang eller rat. Men alligevel har kørehandsker fået en ny renæssance – og med god grund. For de er både elegante at se på, fuldender dit smarte outfit, og så er de praktiske.

Du kender det godt. Du sætter dig ud i bilen en kold vinterdag, og rattet er hvinende koldt at holde om. Det er der ikke meget sjov ved. Du tænder for motoren og lader den køre, for du skal lige ud at ise ruder af. Det er tænderklappende koldt på fingrene. De er næsten døde af kulde. Det var ikke sket, hvis du havde haft et par gode kørehandsker.

Kørehandsker med eller uden for
Selvfølgelig kunne du da være trukket i de store skihandsker eller termolufferne. Men helt ærligt, hvor elegant synes du selv, det ser ud? Desuden er hverken skihandsker eller luffer egnede til at holde et godt greb om rattet med – eller gearstangen for den sags skyld.

”Kørehandsker skal være lavet af tyndt, blødt læder, så de er nærmest går i ét med hænderne”, anbefaler Freja Skind, der er eksperter, når det kommer til skind, og som sælger alt i skind fra lædertøj, over lædertasker, til accessories af læder, som f.eks. læderkørehandsker.

”Men skal du bruge dem om vinteren, er det smart at vælge et par med for – faktisk kan du med fordel vælge flere – både par med for og par uden. Altså mindst et par til vinterbrug og mindst et par til sommerbrug” tilføjer den danske virksomhed.

Kørehandsker til mænd og damer
Førhen var det nok mest mænd, der brugte kørehandsker, eftersom der var flest mandlige racerkører. Men i dag er det næsten lige omvendt. Men der findes selvfølgelig kørehandsker til både mænd og kvinder. Og du behøver ikke at køre bil for at bruge dem. De er også velegnede, når du skal holde på cykelstyret eller holde varmen på stationen, når du skal med tog eller metro.

Du finder handskerne i mange forskellige farver, fra de mere neutrale i beige og grå til de mere kulørte i knaldrød eller orange.

Der findes også mange forskellige design. Med eller uden udskæringer i flotte mønstre og med eller uden strop hen over håndleddet til regulering.

Mulighederne er mange. Det gør det nemt at være med moden, uanset hvordan din stil er. Se Freja Skinds store udvalg her: https://frejaskind.dk/122-koerehandsker

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.109