23948sdkhjf

Trædrejerdage hylder træet og dets egenskaber

| Medlemsnyhed | Indrykket af Dorch & Danola A/S

Der sker mange spændende ting hos værktøjsforhandleren Dorch & Danola. Og denne weekend er ingen undtagelse. Den 24. og 25. september fra 9 – 16 kan du nemlig komme til Trædrejerdage, hvor træet og dets mange egenskaber er i fokus.

I februar 2020 opkøbte Dorch & Danola den lille maskin- og drejebutik Sminge Inventar og Maskiner og tilføjede derved en ny kundegruppe og markedsplads til butikken – nemlig trædrejning til den træinteresserede hobbyarbejder. De sidste par år har virksomheder været påvirket af en pandemibetinget messetørke, men det er nu slut. Derfor inviterer Dorch & Danola til åbningen af deres trædrejerafdeling med to hele messedage fyldt med demonstrationer, drejning og dygtige eksperter.

To dage med besøg fra førende forhandlere

Til Trædrejerdage kan du møde mange kendte ansigter og kompetente drejere, der har helt styr på, hvad de laver. Og her er der ikke kun tale om Dorch & Danolas egne ansatte i trædrejerafdelingen, Gunner og Karsten. ”Vi har hentet forstærkning ind til Trædrejerdagene i form af drejere fra nogle af de førende forhandlere indenfor trædrejning” fortæller Gunner Maagaard Jensen, der til daglig holder orden i sagerne i trædrejerafdelingen. Formålet er at give kunder fra nær og fjern en god oplevelse med mange ting at se på og røre ved og mulighed for at lære mere om trædrejningsfaget.

Foruden butiksområdet udvides trædrejerafdelingen med et stort telt ude foran, hvor arbejdende stationer vil vise deres udstyr og teknikker frem. Her er det muligt at møde de dygtige folk fra for eksempel Record Power, Tormek, Arbortech og de 3 danske drejere. Og så kan du forkæle smagsløgene med lidt lækkert fra Fynbo Pølser eller Koffiboys i løbet af dagen.

Trædrejerdagene fortsætter online

Selvom Dorch & Danola er placeret i Danmarks smørhul i Odense, er det ikke alle drejeinteresserede, der har mulighed for at dukke op til de spændende messedage. Derfor udvides messedagene med en hel weekend fyldt med gode tilbud online på deres webshop.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Dorch & Danola A/S

Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ
Danmark
Dorch & Danola A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.094