23948sdkhjf

Ny linoleumskollektion skaber en hjemlig stemning

| Medlemsnyhed | Indrykket af Forbo Flooring A/S

Æstetik og bæredygtighed kan sagtens gå hånd i hånd. For at imødekomme denne tendens optimerer Forbo deres største CO2-neutrale kollektion af linoleumsgulve, Marmoleum, så det nu er endnu nemmere at kombinere farver og skabe en hjemlig atmosfære.

Der er en tydelig tendens i hele verden, når det gælder efterspørgslen på linoleumsgulve: Ensfarvet og neutralt er populært. Derfor udvider Forbo sin CO2-neutrale Marmoleum Linear-kollektion med flere valgmuligheder, der komplementerer fx de grå nuancer, samtidig med at der kommer flere neutrale farver på paletten.

”Vi vil gerne opfordre til at være modige i farvevalget. Virksomheder og institutioner går i stigende grad op i deres medarbejderes og brugeres sundhed, og derfor stræber arkitekter og slutbrugere efter at skabe en rar og indbydende stemning. Et gulv er en kerne i ethvert rums miljø og bidrager til skabelsen af den hjemlige følelse, uanset om du sidder i et venteværelse, i en reception eller på kontoret. Og her er det altså nødvendigt at skele lidt til andre farver end den ekstremt populære grå,” siger Christian Iversen, direktør i Forbo Flooring Danmark. 

Marmoleum-linoleums kollektionens stribede mønstre og afbalancerede farver bidrager til at skabe hjemlige miljøer og en rolig stemning. Den rolige stemning kommer yderligere til udtryk i kollektionens fire neutrale farvegrupper bestående af; kolde grå farver, varme grå farver, jordfarver og varme brune farver, der alle er af tidsløs karakter og netop også skaber den føromtalte hjemlige følelse i alle rum.

Marmoleum Linear er naturligvis Svanemærket, CO2-neutralt, PVC-frit, antibakterielt, bidrager til et sundt indeklima og er nemt at vedligeholde som den øvrige linoleumskollektion fra Forbo. De nye farver er især målrettet uddannelsesinstitutioner og sundhedssektoren, men de mange varme og imødekommende farver appellerer traditionelt også til fx kontormiljøer, restauranter og private hjem.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Forbo Flooring A/S

Produktionsvej 14
2600 Glostrup
Danmark
Forbo Flooring A/S

Send til en kollega

0.094