23948sdkhjf

Nye kanter med tværgående dekoration hos Ostermann

| Medlemsnyhed | Indrykket af Rudolf Ostermann GmbH

Tværgående dekorationer er altid noget særligt. Med en lys og en mørk ask samt en egedekoration i tværgående træoptik kan der således designes ganske særlige møbler.

Tværgående finer er altid noget særligt i lyset af den krævende fremstillingsproces. Det iøjnefaldende design kan heldigvis også opnås ved hjælp af plader med trædekoration. Nu kan fagfolk finde den perfekte kantløsning hos Ostermann med tre nye ABS-kanter med tværgående dekoration. De har betegnelserne Sliced Ash Across, Sliced Ash Across Natural og Lindberg Cross-cut Oak og findes i standard-målene 23, 33, 43 og 100 x 2 mm. Du kan få mere at vide ved at indtaste søgeordet "#Highlights10" på Ostermanns hjemmeside www.ostermann.eu. 

 Mørk skønhed: ABS-kant Sliced Ash Across

Kanten, som er mørkebrun i sin grundfarve, får sit naturlige udtryk med de uregelmæssige tværgående striber i varierende lys farve og bredde, som ligner den naturlige struktur. De giver mindelser om finerproduktion med vertikal skæremaskine. Overfladens farvenuancer går fra chokoladebrun til lys honningbrun i de tynde striber.

 Nordisk udseende: Sliced Ash Across Natural

Foretrækkes de for øjeblikket meget populære lysere nordiske trætoner, anbefales ABS-kanten Sliced Ash Across Natural. De sarte, lyse brune toner gennemskæres her af varme cremefarvede striber, så kanten fremstår endnu mere raffineret og minder om en hvidvasket overflade.

 Varm karamelbrun: Lindberg Cross-cut Oak 

Kanten Lindberg Cross-cut Oak glat imponerer med sin afdæmpede farvesætning. Stribernes nuancer har mindre kontrast og er mere delikate end på aske-varianterne. Farvetonerne går fra en varm karamelbrun ved de mere mørke linjer til en lysere gyldenbrun.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Rudolf Ostermann GmbH

Schlavenhorst 85
46395 Bocholt
Tyskland
Rudolf Ostermann GmbH

Send til en kollega

0.094