23948sdkhjf

Endnu en CNC-maskine ser dagens lys hos RG Rom Gummi

| Medlemsnyhed | Indrykket af RG Rom Gummi A/S

Sådan så det ud, da RG Rom Gummi i sidste uge modtog vores nye, Doosan DNM 750L II, CNC-fræser.

Den vestjyske gummi, - plast og skumproducent har hen over sommeren opgraderet produktionen med fem nye maskiner til deres nye og moderne maskinværksted. En af de fem maskiner er den nye Doosan DNM 750L II CNC-fræser der øger kapaciteten for virksomhedens to nuværende CNC-fræsere.

RG Rom Gummi har allerede taget maskinen i brug, og er glade for endelig at have fået den ind i produktionen.

Se flere billeder af maskinen her. 

Selvom virksomheden i forvejen har to CNC-fræsere, giver den nye en større kapacitet, som virksomheden hidtil godt kunne havde brugt. Maskinen kan håndtere emner op til 2.160mm i længden, også kaldet x-akse vandring. RG Rom Gummi bruger bl.a. deres CNC-fræsere til fremstilling af skum- og plastemner eller støbeforme til ders egen formpresningsafdeling.

Følg med på vores LinkedIn, hvor vi inden længe vil vise billeder og fortælle om de andre nye maskiner vi har fået til vores maskinværksted.

RG Rom Gummi A/S er førende dansk producerende gummileverandør til alle indsutrier. Virksomhedens alsidige og moderne produktionsfaciliteter i Lemvig gør, at de både kan producere og arbejde med alt indenfor teknisk gummi, skum og plast, hurtigt og effektivt. 

Medlemsnyhed

Indrykket af
RG Rom Gummi A/S

Jupitervej 26-30
7620 Lemvig
Danmark
RG Rom Gummi A/S

Send til en kollega

0.078