23948sdkhjf

SnoerGlas leverer speciallavede glasvægge

| Medlemsnyhed | Indrykket af SnoerGlas

SnoerGlas har leveret speciallavede glasvægge til 1700-tals bygning i København

Engang var Toldbodgade i København porten til en fremtid i Amerika. I dag byder gaden langs havnen på fashionable kontordomiciler i gamle charmerende og bevaringsværdige pakhusbygninger. Men når skæve bygninger møder moderne behov, er der brug for glarmesterarbejde fra øverste hylde.

 Glasvægge står måske ikke umiddelbart på listen over glarmesterens mest udfordrende opgaver – men når bygningen er skæv og systemer ikke spiller sammen med det gamle bygningsværk, skal der tegnes og udarbejdes specialløsninger, der kan udfordre selv den mest trænede glarmester.

Fra tegning til færdig specialløsning
SnoerGlas har forestået hele processen fra tegning og projektering til montage af nye glasvægge til

moderne kontorfaciliteter i Københavns historiske kvarter. - En spændende glarmesteropgave, hvor SnoerGlas anvendte digital ”Proliner” til at opmåle og tegne glasvæggene, der skulle passes ind i den gamle bygning fra 1700-tallet. 

”På denne opgave blev glasvæggene ikke blot defineret efter størrelse, system, glas og beslag. Her kom håndværket i centrum, fordi specialløsningen skulle passes ind i et gammelt skævt pakhus og samtidig skulle opfylde moderne krav og behov. I en sådan sag er det nyere teknologi der understøtter og udvikler håndværket - glarmesteriet og kompetencen i sig selv, der bliver bindeleddet mellem gammelt og nyt”, siger Torben Snoer, SnoerGlas om opgaven i Toldbodgade i Københavns historiske bydel. 

Se billederne fra de gamle bygninger her og find flere spændende glasløsninger på snoer.dk.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
SnoerGlas

Lærkevej 17
2400 København NV
Danmark
SnoerGlas

Send til en kollega

0.063