23948sdkhjf

Bernstein er klar i Herning

| Medlemsnyhed | Indrykket af BERNSTEIN A/S

Hermed er sommerferien et overstået kapitel, og vi er nu ved at forberede det, der uden tvivl bliver vores største messe-event i år: hi Tech & Industry Scandinavia 2021 i Messe Center Herning.

Har du ikke allerede sat X ved 5-7 oktober 2021, opfordrer vi hermed til, at du gør det nu.

Efter mere end halvandet år i skyggen af Covid-19, er der nemlig næppe tvivl om, at dette års messe bliver et brag, da både udstillere og gæster sandsynligvis vil springe rundt som kåde køer, når de for første gang bliver lukket ud på det friske og grønne forårsgræs.

Hos Bernstein glæder vi os allerede til de mange besøgende på vores standplads G5870 i Hal G - Automation & robotter. Vi kan ikke garantere, vi ikke springer alt for meget badut messens første timer, men vi kan til gengæld garantere, vi alle tre dage vil være toptunede og klar med en masse viden og ekspertise om vores komponenter, teknologier og løsninger.

Teknologi og digitalisering er i disse år markant mere i fokus, end det nogensinde har været – og det er ikke uden grund, da den teknologiske udvikling aldrig er gået hurtigere end nu. Dermed forgrener teknologi og digitalisering sig på tværs af alle industrielle sektorer, hvor integrationen skaber grundlag for endnu flere muligheder.

Vi er derfor ikke i tvivl om, der er rigtigt meget at glæde sig til på dette års hi Tech & Industry Scandinavia 2021 i Messe Center Herning, og vi glæder os virkelig til at skabe endnu flere kontakter og relationer samt ikke mindst muligheden for dialog og netværk ansigt til ansigt.

Mød BERNSTEIN A/S til HI Industri 2021 på stand G 5870.

Se mere om messen

Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
BERNSTEIN A/S

Sindalsvej 30
8240 Risskov
Danmark
BERNSTEIN A/S

Send til en kollega

0.094