23948sdkhjf

Spil hardball med det bedste udstyr

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Er du softgun entusiast, og holder du af at bruge dine weekender på at spille hardball? Så bør du undersøge, hvilket udstyr der er bedst til dine evner og dit behov; det kan du blive klogere på i denne artikel.

Der findes uendeligt mange forskellige komponenter inden for softgunverdenen, både i forhold til tilbehør og teknisk viden. Man kan, ved hjælp af god research, gøre sig rigtig klog inden for området, og dermed være bedre til at finde det bedste udstyr til sportsgrenen. Denne artikel vil gennemgå nogle af de komponenter, man bør undersøge, inden man skal ud og købe nyt udstyr.

Kaliber på softgun
Softguns kan købes i forskellige kaliber, altså den indvendige diameter af våbnets rør, og jo større kaliber, jo længere skudvidde får du. Kaliberen er som regel angivet i millimeter, og luftpistoler findes i 3 forskellige kaliber; 4,5 mm, 5,5 mm og 6,35 mm. Hvis man spiller hardball, benytter man ofte en kaliber af 4,5 mm. 

Og nu er det måske nemt at tænke, at man bare skal have den største kaliber, man overhovedet kan få, så man kan skyde længere, men her bliver du altså bremset af loven. Ved en kaliber højere end 4,5 mm skal man nemlig have et jagttegn eller en våbentilladelse, og det skyldes, at man kan gå på jagt med disse slags luftvåben.

Softguns og skuddets hastighed
Når man skal bruge en softgun, er der mange, der vælger at tilkøbe ekstra udstyr, så de kan udskifte grebet på våbnet, og dermed holde bedre og mere naturligt på våbnet. Desuden er der nogle, der tilføjer en lyddæmper, så man kan skyde på længere afstand, uden at modstanderholdet kan høre, hvor skuddet kommer fra. Tilbehør og udstyr kan købes hos Actionshoppen, som er en softgun og hardball shop i Hobro.

Softguns bruges ofte til at skyde efter et mål, efter ting eller i hardball kampe, og dermed kan de også skyde med ret kraftige skud. Det er vigtigt at være meget varsom, når man skal skyde med en softgun, da hastigheden på eksempelvis en gaspistol kan være helt op til 95 meter i sekundet, og man derfor kan komme slemt til skade hvis man er uopmærksom.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.078